Maja Marinković priznala da joj je Zola ipak poslao poruku i otkrila šta je pisalo u njoj

- Ja Zolu u životu ne bih pogledala! On je dobar dečko, ali prosto nije moj tip muškarca - izjavila je Maja

  • 5

Bivša učesnica Zadruge Maja Marinković oglasila se povodom spekulacija da se dopisivala sa Lazarom Čolićem Zolom, dečkom Miljane Kulić sa kojim čeka bebu.

Miljana je zbog ovoga bila razočarana i nije želela da poveruje, a ispostavilo se da je Zola ipak slao Maji poruke nakon izlaska iz Zadruge 2, u kojoj su oboje učestvovali.

- Miljana i ja smo u super odnosima. Bila sam kod nje na Željkovom rođendanu, ona i ja nikada nismo imale svađu. Obe smo konfliktne ličnosti, ali sa njom se nisam svađala. Kad sam otišla kod nje, pričale smo na tu temu. Ja Zolu u životu ne bih pogledala! On je dobar dečko, ali prosto nije moj tip muškarca, prvenstveno zato što je ona bila sa njim, a drugo, nije moj tip muškarca, tako da nema od toga ništa - objasnila je Maja.

Miljana i Zola Miljana i Zola/Printskrin: TV Pink

- Videla sam da je Bora komentarisao da je meni Zola slao poruke. On je meni poslao poruku, međutim, ja te poruke nisam videla. Mene je Miljana pitala za to, ali kažem, ja to nisam videla... I ja posle određenog vremena uđem na poruke i vidim poruke, da je nešto slao, ali nisam ni ulazila u to. Samo sam listala, ali mi je poslao poruku gde sam, a ja sam to iskulirala - objasnila je Maja.

Maja Marinković Maja Marinković/Printskrin: Youtube/Zadruga Official

(Telegraf.rs/Pink.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA