"Šta je bilo, paćenice?": Ljubomorna Tara Simov pljunula Ivanu zbog Mateje

- Meni je žao tebe, ti si jedan pacijent. Sad kad malo bolje razmislim meni je žao što sam uopšte ulazila u bilo kakav sukob sa tobom - na kraju se pokajla pevačica

  • 0

Sinoć je u "Zadruzi" ispred prodavnice došlo do ozbiljnijeg sukoba između Tare Simov i pevačice Ivane Krunić. Njih dve su se žustro posvađale, jedna drugoj unosile u lice i iznele niz uvreda.

Ivana je sve vreme provocirala Taru :

- 'Oćeš ja da ti pomognem da popiješ? Koliko ti daju jednu ili dve? - provocirala je Ivana navodeći na to da Tara pije lekove za smirenje.

Ovo je Taru jako iznerviralo pa joj se unela u facu i pljunula, nakon čega je distancu između njih dve sve vreme držalo obezbeđenje.

- Šta je bilo, paćenice? Ti si luda, ti si mulj - dno dna. Prvo sam te navela da me pljuneš, a sad ću i da te diskvalifikujem - bila je besna Ivana.

- Ti si navikla na pljuvanje i samo to treba da ti se radi. Tugo jedna, mukice - vikala je Tara.

- Meni je žao tebe, ti si jedan pacijent. Sad kad malo bolje razmislim meni je žao što sam uopšte ulazila u bilo kakav sukob sa tobom - na kraju se pokajla pevačica.

Njih dve nastavile su da se prepiru i svađaju, a navodni razlog za njihov sukob bio je Mateja i Tarina ljubomora na svaku devojku u kući kako tvrdi Ivana.

Pogledajte snimak:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA