Miljana pred milionskim auditorijumom saopštila da ide na kiretažu, jutro posle Marija doživela šok

- Odlučili smo da Miljana sutra ode na kiretažu - izjavila je Marija

  • 1

Marija i Miljana Kulić definitivno su rešile da mlađoj Kulićevoj sad nije vreme za drugu bebu.

Miljana je uz nagovor Marije odlučila da ona još uvek nije spremna za drugo dete i da želi da se posveti malom Željku i njega izvede na pravi put.

- Sada drugi put da se dete trese, nisu uslovi, nije vreme, nije se Zola pokazao... Daj da vidimo, neka pokažu dela, vreme neka pokaže... dete je dva rijalitija ovde sa dadiljom - govorila je ona, a onda se i Miljana nadovezala.

- Pričale smo o tome danas i ovih dana. Mene apsolutno sve brine kad budemo izašli napolje. Zola i ja stambeno nismo obezbeđeni, treba tek da kupujemo stan, tražimo, ne znamo ni državu ni grad gde ćemo živeti - nabrajala je tužna Miljana razloge, vidno tužna zbog zahvata na koji se odlučila.

Međutim ovo obećanje i njihov dogovor Miljana je prekršila rano jutros kada je Marija došla da je probudi zbog zakazane kiretaže.

Ljudi te čekaju na kapiji. Ideš ili ne? Sada ili nikada, danas je zakazano sve. - ludela je Marija dok je pokušavala da probudi MIljanu.

- Ne mogu sad. Ne idem danas na kiretažu, danas mi je zakazan gastroenterolog - odgovarala je Miljana.

Video: Miljana ne želi da abortira, Marija pobesnela

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA