"Juče si počeo da pevaš, umislio si da si neka zvezda": Gagi Đogani ljutito progovorio o Slobi

- Pričaš tako škrto o Luni kao da nisi nikad bio sa njom, kao da je nikad nisi voleo. Kakav si ti to čovek? - zapitao se Gagi Đogani

  • 71

Gagi Đogani izneo je pred nekolicinom učenika Zadruge svoje mišljenje o Slobodanu Radanoviću, koji je bio sa njegovom ćerkom Lunom, i stavio do znanja da preko nekih stvari još uvek nije prešao.

- Nikad se nije javio telefonom da kaže: "Ej, Gagi, hvala na podršci, što si bio tu"... Plejstejšn sam mu ja doneo. Bio sam tu za njih. Pa, čekaj, kakav je to čovek? - žalio se Gagi Lepom Mići i ostalima.

- Gostovao je u emisijama... Pričaš tako škrto o Luni kao da nisi nikad bio sa njom, kao da je nikad nisi voleo. Kakav si ti to čovek? Bio sam kod Draginje, da im dam podršku, žena je bila u haosu... Na kraju je ispalo da se ja kao šlihtam - ispričao je Gagi, ali ni to nije bilo sve.

Sloba Radanović Sloba Radanović/Foto: A. Nalbantjan

- Nije hteo na finalu Zadruge da se pozdravi sa mnom. Pa, jesam ja zaslužio to? Čekaj, druže, juče si počeo da pevaš, umislio si da si neka zvezda? Juče si počeo... Ja ti želim sve najbolje, da si živ i zdrav, sinko moj... Ali šta sam ti ja uradio da ti novinarima govoriš da nećeš da se pozdraviš sa mnom? - rekao je gagi.

- Meni nije svejedno. Toliko sam bio uz njih, podržavao sam ga, rekao Luni da bude uz Slobu, video da se zaljubila... - rekao je Gagi.

Pogledajte snimak:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bljuc

    17. oktobar 2019 | 09:25

    Jurili ste svi zajedno ozenjenog da mu uvalite cerku , nije vas bilo sramota sto sve rade transparentno , gledali milioni , al najstrasnije je sto je sve bilo pred zenom , nasladjivali se zeninom mukom i ozenjenom zetu pripremali svadbu , nije vam palo na pamet koliko je loš covek i sta ce da radi cerki kad je sve one gadosti uradio zeni koja ga je hranila i oblacila . Cuti vise nesreco jedna , podmukao si kao i celo vam pleme , a uz to ste i mnogo glupi , bas mnogo .

  • Katarina636

    17. oktobar 2019 | 10:15

    Pa sta je Gagi lose rekao?Jel mogao da se pozdravi sa njim kada ga vidi?Jeste.Jel nastupao samo jednom mesecno pre Lune?Jeste.

  • Bokica

    17. oktobar 2019 | 14:09

    Tako je Gagi! Uvideo je to i on. Ocigledno se sada kaje, ali nije imao, niti ima stav da presece i uzme zivot u svoje ruke, a ne drugi da mu kroji!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA