Vlada progovorio o Staniji i njenom ulasku u Zadrugu: "Ona bi sad ovde zavrtela pet muškaraca!"

Vladimir je pričao o svojoj bivšoj devojci i njenom mogućem ulasku u rijaliti

  • 2

Vladimir Tomović, Stefan Karić, Jelena Pešić i Ivana Šopić komentarisali su o tome ko bi trebalo da pobedi u ovoj sezoni, posle čega su pomenuli Staniju Dobrojević.

Tomović je izneo mišljenje da bi Miljana mogla da pobedi, ali samo u slučaju da ne uradi kiretažu. Potom se potegla priča o Staniji, kada je Vladimir rekao kako ne veruje da će ona ponovo ući u Zadrugu, a kako je poznato njegova je bivša devojka.

- Znaš li ti koliki je njen honorar? Intrigantna... Ona bi sad, da je ovde, zavrtela pet muškaraca oko sebe i pet riba bi je psovalo od jutra do mraka... - rekao je Vlada.

Vladimir Tomović

Vlada i Stefan pričaju sa Jelenom i Ivom o Staniji/Printskrin: TV Pink

- Meni nije zanimljiva - nadovezala se Iva.

- Nisi je upoznala dobro. Jedno je sigurno, da je sad u kući, radila bi sa muškarcima što i ja sa ženama, samo mnogo uspešnije jer oni ne odustaju do kraja -

- Zato što je lepa i prezgodna. Garantujem! Meni je ona harizma nula, ali je prezgodna! - rekla je Iva.

Pogledajte snimak:

Video: Vlada nasamario produkciju samo da bi ovo rekao Staniji

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miksi

    17. oktobar 2019 | 22:19

    Ja ne znam kome vise ona moze da bude interesantna i sta ima da pokaze novo. Jeste zgodna, nikad nije bila lepa, bila je simpaticna a sad vise ni to. Previse izbotoksirana sto se bas i vidi uzivo, ovako na slikama ok. jer su fotosopirane. Kada se po ceo dan seta u kupacem onda je sigurno zanimljiva muskoj populaciji, jer sem tela, ona nista nema da pokaze, nista zanimljivo i duhovito od nje ne moze da se cuje. Samo se svadja i glumi zrtvu.

  • Boba

    21. oktobar 2019 | 05:06

    Alo ljudi ima lepih devojaka od nje. Vlado joj pobegao steta za Marka sto je upao u njene kandze ali nece dugo. Bezi Mare dok je vreme.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA