Zola priznao Miljani da će je podržati u odluci da prekine trudnoću, a evo čega se ona uplašila

- Psihički možda nećeš moći izdržati ovde, tek si na početku trudnoće, dosta ćeš teže podneti - pričao je Zola Miljani

  • 4

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola pričali su u dvorištu oko teme koja se već danima vrti u Zadruzi, a to je kiretaža oko koje se Miljana još uvek nije odlučila iako je majka i Zola savetuju da to uradi.

- Mi ako se volimo, mi se volimo. To nas neće omesti sigurno - pričao je Zola Miljani dok su sedeli u dvorištu, a ona je plakala.

- Je l' možeš ti onda da ideš, da ne ide mama? - pitala ga je Miljana.

- Slušaj, ti donesi odluku. Konačnu. Ako se to desi, kao da se nije ni desilo. Nećemo se vraćati na to. Ja sam te podržao u tome, jer je bolje da uzmemo stan sebi i da se posvetimo maksimalno Željku i onda radimo na tome, i onda imamo devet meseci... Psihički možda nećeš moći izdržati ovde, tek si na početku trudnoće, dosta ćeš teže podneti. Ti već sad imaš velike psihičke probleme, zamisli da su u petom mesecu i da si ovde, da pukneš... - uveravao je Zola Miljanu.

Miljana, Zola Miljana u suzama, Zola je teši/Printskrin: TV Pink

Zatim je pozvao Mariju na Miljanino insistiranje, i saopštio joj isto što i Miljani, a ona ih je podržala u odluci da je kiretaža najbolje rešenje.

- Čim izađemo, možemo raditi na tome. Imamo devet meseci onda... A možemo i dok smo ovde, pred kraj... Bitno je da se mi slažemo - zaključio je Zola i izgladio situaciju sa Miljanom koju je grlio i ljubio.

Miljana se najviše uplašila da će je Zola ostaviti ako to uradi, a Marija ju je tešila. 

Pogledajte njihov razgovor:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • LP

    18. oktobar 2019 | 00:00

    To je Marija odnela pobedu? Kako je nije sramota, do cega je dovela sopstveno dete. Sad ce biti skakanja, padanja u nesvest, histerisanja, svaljivanja krivice, pokusaja samoubistva...ko zna cega jos, rezija stupa napred sa novim idejama.😱

  • Krlja

    18. oktobar 2019 | 07:25

    Ne gledam zadrugu ali citam...koji su bolesnici...svi,a kulici prednjace...ccc

  • BG

    18. oktobar 2019 | 09:49

    Fujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj, fujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj 🤮🤮🤮🤮🤮

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA