Zadruga Specijal: Svi detalji incidenta Kije i Slobe

Sloba je prvo potvrdio da se dogodio incident, a onda se razbudio kako sam kaže i demntovao sve

  • 15

U novoj epizodi "Zadruge Specijal" bavimo se temom koja je obeležila predhodnu nedelju a to su Kija i Sloba. Kao bomba odjeknula je vest da je Kija Kockar u ranim jutarnjim časovima napala svog bivšeg supruga Slobu Radanovića.

Sloba je prvo potvrdio da se dogodio incident, a onda se razbudio kako sam kaže i demntovao sve. Slobina prva komšinica otkrila je nepoznate detalje o ovom paru, a Kija je za Zadrugu Specijal prokomentarisala celu situaciju.

Celu istoriju ovog događaja pogledajte u videu na početku teksta! 

(M.P)

Video: Zadruga Specijal: Da li će i u Zadruzi 3 Kija i Luna biti glavne teme?

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marija

    19. oktobar 2019 | 21:13

    Slobodan je stiti sad jer nece da je ogoli nacisto i potvrdi ono sto se desilo ,ali sve je jasno. Njoj nek je Bog u pomoc kad vec nema nikog bliskog da vidi u kakvom je stanju. Zalosno.

  • Ivana

    19. oktobar 2019 | 21:57

    NEPRIKOSNOVENI KIJA I SLOBA!!! Nema većih skandal majstora od njih. Više od dve godine svakog dana u svim medijima, najviše šerova, najviše komentara, emisije u kojoma gostuju beleže rekordne gledanosti, nastupi prepuni.... zaista su jedinstveni. MARKENTINŠKI MAGOVI. Svaka čast! Nije ni čudo što je Kija sinoć na otvaranju bila jedina esteadna ličnost među najvećim kremom Pink kompanije. Verovatno su svesni šta im donosi i koliko je osoba od integriteta. Možemo da pričamo šta hoćemo, ali tako je.

  • Hičkok

    19. oktobar 2019 | 23:30

    Ona Slobodanu stalno nabija grižu savesti. Verovatno mu priča da ga voli, da je psihički pukla zbog njega, da njen život nema smisao bez njega, da će oduzeti sebi život....Ona ga emotivno ucenjuje, zato on ne preseca kontakt, zato ni sada nije išao do kraja i zatražio zabranu prilaska. On vidi da ona nije dobro. Nije bila ni pre, on je to u više navrata govorio u Z1, a ona pravdala to nezadovoljstvom zbog posla stjuardese. Ovo ne sluti na dobro. Sinoć je bila sa menadžerom, ne zato što on misli da je ona car, već da je drže pod kontrolom i pokuša urazumiti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA