Dalila surovo napala Zolu: "Obećano vam je 1. mesto, zato si pustio devojku da abortira!"

Dalila je ubeđena kako su Zola i Miljana sve iscenirali radi plasmana

  • 12

Dalila Dragojević prethodne noći je za crnim stolom osula ozbiljnu paljbu na Lazara Čolića Zolu zato što je olako promenio mišljenje u vezi sa abortusom oko kojeg se njegova devojka Miljana Kulić danima premišljala.

Naime, Miljana je juče rano ujutro napustila Belu kuću i posle toliko razmišljanja ipak otišla na abortus. Punu podršku pružio joj je njen dečko Zola, koji ju je uveravao da je najbolje vreme za dete kada izađu iz rijalitija. Dalilu je taj njegov potez jako razočarao, pa je sinoć za stolom, među okupljenim zadrugarima, osula ozbiljnu paljbu po njemu.

- Ti si i te kako promenio svoje mišljenje. Ti si ušao ovde i izgovorio: "Ja sam ovde došao da se borim za svoje dete",  a od svih nas dobio si aplauz. Samim tim mogu slobodno da kažem da smo svi ovde prevareni. Promenio si mišljenje zbog jedne priče i obećanja da, ako Miljana ode na kiretažu i vrati se na početno stanje, odnosno da nastavi da pravi šou, da je prvo mesto vaše.

Lazar Čolić Zola

Lazar Čolić Zola dok ga Dalila napala/Printskrin: TV Pink

- Posle tog razgovora menjaš mišljenje i puštaš svoju devojku da ode na kiretažu. Dete je trebalo da se rodi u ljubavi, jer ste vi predstavili da se volite međusobno - osula je paljbu Dalila bez dlake na jeziku.

- Ovo je prva situacija da saznajem da su ljudi koji se vole spremni da odu i unište jedno nerođeno dete zbog par hiljada - bila je oštra Dalila.

Pogledajte snimak:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aca

    19. oktobar 2019 | 17:10

    Čije god dete da je bilo taj nije normalan kad je legao sa Miljanom!!!

  • Max

    19. oktobar 2019 | 13:35

    Gde je garant da je ona uopste i trudna??!!

  • NENAD

    19. oktobar 2019 | 13:10

    Jbt ova je promenila glavu, samo jos i mozak da promeni

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA