Vlada se gušio u suzama kada je video majku i brata: "Ovo nisam ja, sve glumim! Što ste me zvali?!"

- Borim se kao lav, ne mogu da izdržim. Niste trebali da tražite poziv, zašto si me zvao? Kojeg đavola si me zvao? Daj mi da vidim majku kad si već zvao - poručio je Vladimir bratu

  • 22

Vladimir Tomović rasplakao se sinoć u Rajskom vrtu kada mu je bilo omogućeno da razgovara sa majkom i sestrom, jer je prethodno rekao kako mu nedostaje porodica.

Nakon razgovora sa Drvetom uputio se ka govornici, a čim je video majku i brata sakrio se ispod govornice i grcao u suzama.

- Svi smo super, nemoj da ti je palo na pamet da brineš o nama! Imaš nekoga napolju ko te i dalje čeka, to utuvi u glavu... Ustani da te vidim!

- Ne mogu da pričam, brate. Ne mogu da me gleda bilo ko! Znaš da sam slab, znaš da ovo nisam ja, da glumim, znaš me dobro... Borim se kao lav, ne mogu da izdržim. Niste trebali da tražite poziv, zašto si me zvao? Kojeg đavola si me zvao? Daj mi da vidim majku kad si već zvao - jecao je Vladimir.

Kad je video majku, bilo mu je još teže, pa se opet spustio na zemlju. Iako mu je majka poručila da se smiri, on nije uspeo.

Vladimir Tomović, majka, brat Vlada sa majkom na kameri/Printskrin: TV Pink

- Iste sekunde kad izađeš odatle pruži ruku Mići. Ako ne možeš da se družiš s njim, budi u korektnim odnosima. Druga stvar, muška ekipa oko tebe je vrh! - poručio mu je brat.

- Ne zanima me rijaliti, reci mi kako ste vi! - poručio je Tomović, a brat mu je onda pokazao bebu koja spava u krevecu u sobi.

- Reci mi kako igra Zvezda? - pitao je Vladimir brata, što ga je nasmejalo.

- Kako je Tadija? Kako su Maša i Miljana? Jelena? Kumovi? I Pavla i Sonju i Strahinju ljubi puno, i ljubi majku i čuvaj je, molim te - plakao je Vlada.

- Batali se Mine! - poručila mu je mama odsečno.

Vladimir Tomović, majka, brat Vlada se guši u suzama/Printskrin: TV Pink

- Ovo je jedino što me čini slabim! Što ste me zvali?! Rekao sam vam! Ovo nisam ja, ja mogu da glumim od jutra do mraka, ali ovo nisam ja! Što si se javljao? Rekao sam ti sto puta da se ne javljaš kad te zovu! Teško mi je, znaš koliko mi je teško - kukao je Vlada, a brat mu je poručio da pozdravi Karića, koji je bio sa Tomovićem u govornici.

Potom je još jednom tražio da vidi majku, ali se opet raspao i nije smogao snage da priča sa majkom.

Vladimir Tomović, majka, brat Nakon razgovora, Vlada je ostao sam da plače i da se smiri/Printskrin: TV Pink

- Neka gase ako imaju duše, ne mogu više, Vladane, mnogo mi je teško - rekao je Vlada, a potom se poziv prekinuo. Zatražio je da ostane malo u govornici, ponovo čučnuo i plakao, kad su se zadrugari razišli.

Pogledajte kako je tekao razgovor koji je mnoge rasplakao:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Drazo

    20. oktobar 2019 | 19:54

    Ljudi dali je ovo moguce, odu od porodice u rijaliti i placu posle 2,3 meseca.. Pa koga oni zajebavaju..

  • 🃏🎭🎭

    20. oktobar 2019 | 13:07

    Koji amaterski glumac.

  • 🐤

    20. oktobar 2019 | 18:11

    Mislila sam da je ovaj cojek jaci,tek je mesec dana od kako ju u rijaliti a rasplakao se ko beba.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA