Gagi u suzama otkrio kako se odvikao od narkotika, a onda se oglasila Luna i poručila mu jednu stvar

- Dogodio mi se klik u glavi, rekao sam da je dosta - pričao je Gagi

  • 25

Gagi Đogani otvorio je dušu kolegama zadrugarima i ispričao im kako se odvikao od narkotika. Tokom svog izlaganja, denser je zaplakao, budući da mu je taj period života bio težak.

- Dogodio mi se klik u glavi, rekao sam da je dosta. Eto, setio sam se moje dece. Oni su mi snaga, sestra je došla kad sam imao tu krizu. Napustio sam stan na neko vreme i živeo kod nje u Zemunu. Mnogo sam ih povređivao - rekao je Gagi kroz suze, a onda ga Natalija zagrlila:

- Moja porodica i moja deca su moja snaga. Taj period u Zemunu je bio kao neki karantin za mene. Familija samo može da te izvuče iz toga - rekao je Gagi.

U međuvremenu se oglasila Gagijeva ćerka Luna koja je rekla da je ponosna na densera.

- Moram da okačim ovaj video, zato što želim da kažem da sam ponosna na njega. Zato što je bilo užasno, ali je prošlo. I iz svega se izvukao sam. Svako zaslužuje drugu šansu, a ovaj čovek je dokazao da iz nečeg lošeg možeš da se izvučeš ako zaista to želiš. Bravo - napisala je Luna.

Evo i njene objave.

Gagi Đogani, Luna Đogani Objava Lune Đogani Printskrin: Instagram/luna_djogani

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ena

    22. oktobar 2019 | 21:59

    Kakva sekundarna sirovina.

  • Ljilja

    22. oktobar 2019 | 20:22

    Koliko su ovi u kompletu losi,uzasni,prethodne dve godine cerka sve najgore pokazala pa onda cmizdila sad ovaj,strasno oslobodite nas tog polusveta molim vas neka se lece po ustanovama a ne na javnom servisu.Imamo i mi decu koja ne trbaju to da gledaju.

  • Ivana

    22. oktobar 2019 | 21:57

    Pa i treba da prica o tome ,deca koja ovo prate makar nek cuju kako izgleda i koje je zlo droga .Nije se skinuo sa sladoleda nego droge !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA