Dragana Mitar ulazi u Zadrugu sa udvaračem iz Novog Pazara, kao i njegova zakonita žena?!

- Tamo ulazimo kao jedinke, a ne kao par, pa ako se desi nešto više tamo - desilo se - rekla je e Dragana za Telegraf JETSET.

  • 11

Dragana Mitar uskoro postaje novi član rijaliti formata "Zadruga 3", a kako je potvrđeno od strane produkcije u rijaliti će sa njom ući i njen udvarač Edo, poznatiji kao "torta" iz Novog Pazara i njegova još uvek zakonita supruga.

Dragana i Edo u poslednjih par nedelja zajedno su se pojavljivali na skoro svim javnim događajima i žurkama.Kako neki mediji navode, par je i započeo vezu uprkos tome što su oboje u braku, te i da je Eda supruga ostavila čim je saznala za to.

Draganin ljubavni život prava je drama, a ona je ovako prokomentarisala priče o Edi i njegovoj ženi.

- Tačno je da ja ulazim u "Zadrugu" tamo krajem novembra, kada završim sve obaveze koje imam u spoljnom svetu. Trebalo bi i Edo da uđe, a za dotičnu gospođu - njegovu ženu stvarno ne znam. Nas dvoje se u poslednje vreme pojavljujemo zajedno na javnim događajima, ali nismo u vezi. Tamo ulazimo kao jedinke, a ne kao par, pa ako se desi nešto više tamo - desilo se. Te priče da sam ja njegova ljubavnica su mi stvarno smešne, jer je on čovek kao i ja u procesu razvoda. Ako bude ušla njena stvar, ja neću bilo kakvu priču sa njom zato što me te stavri ne zanimaju, a ni ona takođe - potvrdila je Dragana za Telegraf JETSET.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hahaha

    22. oktobar 2019 | 22:50

    Ode Mixi i kompanija niz vodu.... Radiće se po scenariju iz Z1, samo se glumačka postava menja... Sve u svemu smućaj, pa prospi.

  • mila

    23. oktobar 2019 | 09:45

    Jadno ono dete, ni oca ni majku nema. Kakva si ti majka????

  • Rule

    23. oktobar 2019 | 09:27

    Zar ponovo da se blamira. Zar joj nije dosta. Sta pare rade.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA