Banetova devojka ušla u Zadrugu, najstrašnije psovala Ivanu, pa rekla da je izgubila Čolakovu bebu!

Ermina Pašović odmah je napravila frku, a svu krivicu svalila je na Ivanu Krunić, umesto na svog dečka Branislava Čolaka

  • 17

Nova učesnica "Zadruge 3" od sinoć, subote 26.oktobra, je Ermina Pašović devojka koja je toliko pominjana kao lepša polovina Baneta Čolaka.

Ermina je još u studiju žestoko oplela po Ivani Krunić sa kojom je Čolak otpočeo neku vrstu romanse u Beloj kući.

- Nervirala sam se... Još nisam bivša, možda ću biti... Vreme će pokazati svoje. On nikako ne može da pretpostavi, on je pokušavao da me obradi da uđem sa njim od početka, ja nisam bila za to. Nisam dozvoljavala da se moje pravo ime spominje, već sam rekla da me zove Jovanka, ali Bora je bio brz i ispričao je Mići sve što treba. Bane će biti šokiran, on očekuje Zerinu - rekla je Pašovićeva u studiju.

Ermina je odmah nakon što je kročila na imanje krenula u napad, pa je prvo napala Sašku Karan zbog Gagija, a potom prešla na Ivanu Krunić sa kojom je Bane bio na korak do romanse.

- Ivana Krunić je folirantkinja, nema je veće. Pokušava da pravi priču ovde "Kija-Luna-Sloba". To ti uspeti neće! Ja nisam Kija! Tišina! Moj stric je najbolji prijatelj Čede Čvorka i znam sve. Rekao ti je Bane da sam trudna, a ti glumataš. Izgubila sam dete... ti materina! Izgubila sam dete gledajući "Zadrugu" - rekla je Ermina Ivani kojo je poručila da ne može da joj govori da sedne i da je ućutkuje, kao i da su zapravo oni napravili priču "Kija-Sloba-Luna".

Ivana Krunić, Tara SImov Ivana Krunić i Tara Simov, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- Zerina Hećo je svetica naspram nje - besna je bila Ermina dok je pričala sa Banetom u dvorištu posle haosa u kući, a on joj se pravdao da ništa nije radio mimo njihovog dogovora i da zato nije ni skidao prsten s ruke, jer bi joj to bio signal da su raskinuli.

- Ti napadaš nju, ona ti je kriva?! Šta nju boli uvo za tebe, ona nema nikakvu dužnost da se tebi pravda! - branila je Tara Ivanu.

- Molim?! Da li je tebi Bane rekao da sam ja trudna?! Ti si povrh toga išla sa njim, pi*ka li ti materina! - rekla je Ermina.

Ermina Pašović Ermina Pašović, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Dalila je u tom momentu upitala Erminu da li je stvarno trudna, na šta joj je ona odgovorila:

- Izgubila sam ga! Velika šefica ima sve nalaze! - odgovorila je.

Ivana je sve ovo jako pogodilo i nakon njenih napada i uvreda, pa se na kraju rasplakala, rekavši da ne može da veruje kako je izigrana.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Slobodan

    27. oktobar 2019 | 20:17

    Sad mi je sve jasno, svi portali objavljivali, majka Colaka, zeli da njen sin bude sa Ivanom, zna ona da njemu nesto debelo fali, njemu je vrh da smuva razvedene sa decom, prosle godine Zerina sa cerkom, sad ova sa sinom, od 13.g., a pri tom obe bile trudne, i to posle samog jednog odnosa? Ma Colak, cudo prirode

  • Zabradjeni

    27. oktobar 2019 | 20:50

    Pojacavaju ucesce!!

  • LANA

    27. oktobar 2019 | 13:55

    Majko moja,pa gde samo nadje ove devojke?Zerina i ova kao da su sestre po ponasanju,recniku,uzas.Crni Bane sta si ti Bogu zgresio,zamoli produkciju i pravo u crkvu,pomoli se bogu i zapali svecu..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA