• 2

Tara Simov poludela zbog Cecinih prozivki, pa nasrnula na Kitićevu i zapretila joj

- Sad će da se priča po kući da sam ja dugovala pare, s obzirom na to da je vaša ćerka išla u istu  školu kao i ja, zna odakle mojoj majci novac - rekla je Tara

  • 2

Tara Simov nasrnula je na Svetlanu Cecu Kitić tokom žestoke svađe koja je nastala zbog Cecinih reči, da se o Tari piše da duguje novac.

Tara je otkrila da je išla u školu sa Cecinom ćerkom, a onda su jedna drugoj počele da prebacuju svaku sitnicu.

- Spominjem čin koji si ti uradila. Sve što budeš htela da čuješ, čućeš u facu! Ko je spomenuo tvoju kevu? Ti ćeš dobiti odgovor za stolom! Ja govorim o tvom činu koji si ti uradila! Ti si mene optužila da sam ukrala tvoje cigare! - rekla je Ceca.

Tara Simov, Ceca Kitić

Svađa Tare Simov i Cece Kitić, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- Da li ste vi izbegavali da spomenete moju majku i samim tim stavili meni na teret ono što je moja majka uradila? Vi ste predmet smeha ovde! Sad će da se priča po kući da sam ja dugovala pare, s obzirom na to da je vaša ćerka išla u istu školu kao i ja, zna odakle mojoj majci novac. Sigurno ne može da u novinama izađe da je dete od 16 godina pozajmljivalo i vraćalo dugove - rekla je Tara.

- Sledeći put kad mi spomenete majku, naje*ali ste - urlala je Tara kroz suze.

Svađu Tare i Cece pogledajte u videu ispod:

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Dada

    Boze nasta lici ova Ceca a nekada je bila dama. Spala na prosjacki stap.

  • Naj

    Zalosno je da najbolja igracica sveta,znaci SVETA,dosla u situaciju da ulazi u ovaj cirkus!!!zalosno!opet ponavljam-SVETA!

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima