"Umotala bi ga u pelenu, pa dojila i nunala": Bizarni detalji odnosa Milijane i Milojka u 4 zida

Između 4 zida odvijaju se pravi bizarni rituali.

  • 6

Milijana i Milojko Božići  ne prestaju da šokiraju  javnost još od kada su se početkom godine pojavili u rijalitiju "Parovi".  Njihov brak, pre svega ogromna razlika u godinama, ali i njihov specifičan odnos bukvalno intrigiraju javnost.

Međutim, nakon što su svima stavili do znanja da im razlika u godinama od čak pet decenija ni malo ne smeta, Milijana drugarica iznela je i neke bizarne detalje njihove intime.

Naime, Milijana i Milojko navodno imaju specifičan način zabavljanja, i to dva puta nedeljno, kada Milijana, prema rečima njene prijateljice, kupa Milojka i navlači mu pelene.

Milijana Bogdanović, Milojko Božić Milojko i Milijana, Foto: Marko Jovanović

- Milijana se loži na matorce, ali nijedan od njih osim pažnje, odnosa i novca nije želeo da ispunjava njene pomalo čudne potrebe - započinje razgovor Milijanina drugarica.

- Milijanu posebno uzbuđuje to što četvrtkom i subotom njih dvoje imaju običaj da se zatvore u kuću, a onda Milijana kupa Milojka. Detaljno ga je prala, a potom mu stavljala bebi puder i umotavala ga u pelene. Kada mi je govorila o tome, molila sam je da ne priča nikome više, pošto je već navukla na grbaču dovoljnu osudu zbog razlike u godinama. Mislim da je to jako bolesna razonoda, ali ona je pričala to mnogim drugaricama - dodao je izvor za magazin Rijaliti.

Milijana Bogdanović, Milojko Božić Milojko i Milijana, Foto: Instagram/lana_bozic__

Milijanina drugarica otkrila je još jako šokantnih detalja intme para Božić. Milojka bi mlada supruga umotala u pelene i natapala puderom, a ponekad bi mu navodno stavljala i cuclu u usta, u zavisnosti od raspoloženja.

- Ona bi ga dojila, nunala ili udarala po zadnjici, zavisno od raspoloženja. Volim ja nju, divna je ona osoba, ali to nije normalno ponašanje. On je jako voli, zar nije to jasno s obzirom na to koliko ga vara na televiziji - završava "sramežljivo" Milijanina drugarica.

VIDEO: Milojko i Milijana pred ulazak u Parove: Imaćemo seks jer hoćemo bebu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Menson

    5. novembar 2019 | 18:21

    Morbidno ako je istina.

  • Mica

    6. novembar 2019 | 08:18

    Bože...tacno da nije bolest sve što boli..0va nije sva svoja...od same pomisli na to život ti se zgadi...fujjjjj..

  • Zdravko

    6. novembar 2019 | 07:25

    Milijani u glavi ne fali daska , nego čitava pilana.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA