Uhodila pevača, prijavio je policiji, tukla se sa bivšim mužem Turčinom: Ermina ima burnu prošlost

Ermina je imala muža Turčina sa kojim se navodno često tukla

  • 6

Ermina Pašović, trenutno aktuelna učesnica rijalitija "Zadruga 3", i devojka Baneta Čolaka, za kratko vreme uspela je da napravi haos u Beloj kući. Ona je od samog starta krenula sa skandalima i napadima na pojedine cimere na imanju.

Od kako je ušla, Ermia se pozivala na prijateljstvo sa Gagijem Đoganijem, te su poeče da kruže i glasine da se među njima dgodilo nešto više od prijateljstva. Međutm, od svih ovih priča izgleda nema istine, jer kako izvor za "Alo" navodi, i jedno i drugo su izmislili priče, da bi se sakrila njena burna prošlost.

Ermina Pašović Ermina Pašović Foto: Facebook/er.mina.142

- Ermina se samo predstavlja kao fina, dobra i naivna, a zapravo je daleko od toga. Čuo sam da je pričala da je rodom iz Sarajeva, ali to nije tačno, jer je rođena u Beču. Njen prvi muž je Turčin, sa kojim je imala ozbiljnih problema u braku. Nisu mogli dugo da imaju dece, ali je na kraju rodila sina. Stalno su se svađali i tukli i moralo je da dođe do razlaza - započinjen izvor i nastavlja:

Pošto su se venčali u džamiji, tamo se zvanično nisu razveli, pa su praktično još uvek u braku. Nakon toga se vratila sa sinom u Austriju i pronašla novi hobi", istakao je izvor, a onda napomenuo da je Ermina uhodila poznate ličnosti - pevače, te da je jedan pevač čak  navodno tražio policijsku zaštitu, kao i zabranu ulaska u lokal gde on peva.

Ermina Pašović Ermina Pašović Foto: Facebook/er.mina.142

- Ona je u prošlosti bila kao Miljana Kulić - želela je po svaku cenu da bude sa nekim poznatim muškarcem, pa je nekolicinu i uhodila. Ložila se na Đoleta Đoganija, jurila ga je da se fotografiše, ali je on nije primećivao. Najveći problem je imao sa njom Dado Polumenta. Pošto nije ništa hteo da ima sa njom, Ermina je otvorila Fejsbuk nalog pod njegovim imenom i sebe tagovala kao njegovu verenicu - rekao je izvor, pa nastavio:

- Obzirom da je objavljivala emotivne statuse, Dado je uskoro saznao za to i prijavio je slučaj policiji. Kasnije, kada je saznao o kome je reč, zabranio je svim vlasnicima klubova u Austriji da je puštaju kad on nastupa. Ermina je tada poludela i čak mu je pretila, govoreći mu da će kad-tad biti zajedno - zaključuje on.

VIDEO:Banetova devojka ušla u Zadrugu i napravila haos, Ivana završila u suzama!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Goran

    7. novembar 2019 | 09:33

    Budale d ne seju one niču same.A kod nas su dobile razmeru pandemije kao korov

  • Sani

    6. novembar 2019 | 16:46

    Samo mi nije jasno kako to da dugo nisu moglida dobiju dete a dete rodila sa 19 godina. Pa od kad ona pokusavala da ima dete?! To sigurno nije istina

  • 🐤

    6. novembar 2019 | 18:06

    Gde nadju ove lujke nije mi jasno.?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA