"Pokojnu Dijanu je hteo da vara sa mnom!" Stefan pobesneo zbog Majine izjave, svi se zgrozili

Tomović je tokom noći Maju osudio što je iznela tu informaciju, rekavši da - sve i da jeste istina - nije trebalo to da priča jer devojka nije živa

  • 10

Maja Marinković posvađala se sa Vladimirom Tomovićem u spavaćoj sobi, a u "rat" se umešao i Stefan Karić, što je Maju navelo da iznese informaciju koju možda i nije trebalo.

- Suki je radio kasting ovde - rekao je Stefan, dobacivši Maji da se skloni.

- Ja Sukija ne poznajem lično, on se javio kada sam bila gost u emisiji. Nemoj ti meni da određuješ gde ću ja da stojim - rekla mu je Maja.

- Da li te boli što sam te iskulirala? - odbrusila mu je Marinkovićeva, nakon čega je rekla da joj je pisao dok je bio u vezi sa pokojnom misicom Dijanom Milojković, te da je hteo da bude sa njom.

Maja Marinković Maja Marinković, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- Da li ti misliš da se ja tebe plašim? Mnogo veće mangupe sam ja prešišala - pričala je Maja.

- Nećeš imati ništa! - rekao joj je Stefan.

Inače, Tomović je tokom noći Maju osudio što je iznela tu informaciju, rekavši da - sve i da jeste istina - nije trebalo to da priča jer devojka nije živa.

Pogledajte:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • M

    7. novembar 2019 | 21:49

    U prosloj zadruzi sam je volela i podrzavala bila mi je draga,a u ovoj ne mogu da je prepoznam toliko se uobrazila postala nadmena i bezobrazna umislila da je postala zvezda,e pa draga Majo narod te na kraju prve zadruge i nagradio visokim 5 mestom i automobilom a ako nastavis da se ponasas tako kako se ponasas u ovoj zadruzi neces biti ni poslednje mesto.

  • Sibin

    7. novembar 2019 | 22:00

    Sta li je ova umislila???? Ozbiljno ruzna devojka a presisala je ona mnoge, videlo se pre neki Dan u novinama, slika joj je super!!!!!

  • Predrag

    7. novembar 2019 | 21:16

    Jadna ova Maja.......

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA