• 19

Miloš Bojanić kažnjen dvonedeljnim honorarom zbog nazivanja Dalile "vehabijom"

Produkcija je momentalno odreagovala

  • 19

Sinoć, u četvrtak 7. novembra, u "Zadruzi" došlo je do ozbiljnog sukoba između Miloša Bojanića i Dalile i Dejana Dragojevića. Naime, sinoć je bilo veče kada su zadrugari okupljeni za crnim stolom gledali i komentarisali klipove, a nakon klipa u kom Bojanić u društvu Sanija pljuje Dalilu, među njima nastaje pravi haos u kom su izrečene ozbiljne uvrede koje nisu istolerisane.

Nakon što je Bojanić nazvao Dalilu vehabijom, i to ponovio 2-3 puta,  produkcija odmah reagovala.

Dalila i Dejan Dragojević

Pravi haos između Dalile,Dejana i Miloša Bojanića Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Nakon ove uvrede, nastaje pravi haos obzirom da su i Dalila i Dejan u naletu besa nasrnuli na Bojanića, međutim sve vreme dok je buktao sukob među njima bile su reklame. Odmah nakon što je program počeo, oglasila se i produkacija preko voditelja Milana Miloševića, koji je saopštio da je Miloš kažnjen.

- Tokom reklama su izrečene neke stvari koje su strogo zabranjene da se pričaju i pominju uopšte u Zadruzi, gledaoce ne zanima ta priča i u Zadruzi nije mesto takvim pričama. Stoga, Miloš Bojanić je kažnjen dvonedeljnim honorarom - rekao je voditelj Milan Milošević.

Dalila se zahvalila produkciji na brzo reakciji, dok je Bojanić hteo da se opravda, međutim voditelj je odmah prešao na drugu temu.

KO SU VEHABIJE?

Vehabija je pojam koji se koristi za pripadnike konzervativnog islamskog pokreta poznatog pod imenom vehabizam ili vahabizam. Reč je o tradicionalnom i konzervativnom pokretu koji se javio u islamu tokom 18-og veka, a svoj vrhunac doživeo početkom 19-og veka.

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Sarajka

    Muslimanka sam,volim sve normalne ljude.... ovo sto je Bojanic rekao u afektu, nije uvrijedio Muslimane, on je tekao istinu:da je Dalilin babo i amidza (koji lezi u zatvoru) su VEHABIJE, ato je radikalni pokret koji ne vole normalni Muslimani, a Dejan je presao na islam, vidite da ne jedu svinjsko meso!!!!

  • Max

    I otac i brat su se izjasnili tako stoga u cemu je problem??!!!

  • Filigran

    Ovi pametnjakovici koji izjednacavaju kaludjere i vehabije, nemaju pojma o cemu pricaju.

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima