Miljana ušla u ozbiljan sukob sa Janjušem, pa napala i ispolivala Zolu

Zola je pokušao da stane u Janjuševu odbranu što je Miljanu dovelo do ludila

  • 0

Veliki šef tačno zna kako da zadrugarima pomrsi konce, pa je tako nakon njegovog zadatka gde su zadrugari trebali da imenuju lažnog prijatelja nastao opšti haos za crnim stolom. Danima unazad već ozbiljno je poljuljano rijaliti kumstvo i prijateljstvo između Marka Janjuševića Janjuša i Miljane Kulić, što je večeras kulminiralo još jednom svađom među njima u koju se umešao i  Lazar Čolić Zola.

Naime, dok je Janjuš bezuspešno pokušavao da iznese svoj mišljenje o lažnom prijateljstvu, Miljana mu konstantnim upadicama nije dozvoljavala, što je njega jako naljutilo pa joj je u lice sasuo niz uvreda. U ceo sukob umešao se i Zola pokušavajući da Janjuša odbrani od Miljane, nakon čega je Kulićeva napala i Zolu.

Miljana Kulić Miljana poliva Zolu vodom, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- Ja sam taj koji je rekao da si zvala Janjuša i Tomovića kad si se vratila sa kiretaže. Što si ih zvala ako misliš da su ti lažni prijatelji? - pitao ju je Zola.

- Što si ćutao sve vreme, što me nisi branio? - pitala je Kulićeva, nakon čega je potegla za flašom i počela da prska Zolu.

Ceo sukob između Miljane i Zole pogledajte u video-prilogu.

VIDEO: Zadruga Specijal: Iza kulisa Zadrugovizije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA