Miljana molila Leposavu za priču: "Hoću da se tvoj kompjuterski mozak suoči sa mojim pilećim mozgom"

- Teška srca ti priznajem da si inteligentnija od mene. Budi tu za mene kad treba - rekla je Miljana Leposavi, koja joj nije odgovarala

  • 4

Nakon što je isprozivala Janjuša i nasrnula na Zolu, Miljana je htela da razgovara sa Leposavom, koja je bila u ograđenom prostoru. Kulićeva je pričala i pričala, a robot joj nije odgovorio.

- Izađi, Leposava, ja sam pokazala da si ti inteligentnija od mene. Ja nisam nikoga slušala. Vidim da ti je porastao stomak, kum Janjuš je zamišljen i kaže da je zaljubljen. Da ti nisi zaljubljena? Teška srca ti priznajem da si inteligentnija od mene. Budi tu za mene kad treba. Hoću da čujem tvoj savet. Hoću da se tvoj kompjuterski mozak suoči sa mojim pilećim mozgom. Hoću da popričamo o svemu uz kafu. Da li vidiš Leposava da sam sama sebi najveći neprijatelj. Molim te pozovi me. Oči su mi pune, a duša mi je prazna. Čekam poziv, unapred zahvalna - rekla je Miljana Leposavi.

Međutim, Leposava se nije oglašavala.

Pogledajte snimak:

Video: Zadruga Specijal: Iza kulisa Zadrugovizije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA