"Bolje mi je da budem sama, nego sa budalama": Miljana ne želi da se pomiri sa Zolom

- Kraj i tačka - rekla je Miljana Ognjenu Amidžiću

  • 5

Miljana Kulić rekla je da nema šanse da se pomiri Lazarom Čolićem Zolom. Ona je u razgovoru sa Ognjenom Amidžićem da je završila sa svojim sada bivšim dečkom.

- Mirko je pored mene, on je moj drug, on me čini srećnom. Sada da imam priliku, tražila bih Velikom šefu 900 hiljada evra da budem ovde još pet sezona, da ugradim novi mozak da imam samopoštovanje. Bolje mi je da budem sama, nego sa budalama. Ja sam sama sebi najveći neprijatelj. Ono što sam sinoć uradila nije dobro, nisam dobro. Ne provodim vreme sa ljudima, posle abortusa. Sve su u pravu bili šta su mi pričali. On je došao ovako i uneo mi se u facu i pričao da je za sve bila u pravu Saška Karan. Znao je šta ga čeka. Molila sam se, ako se pomirim sa njim, zadnje mi bilo. Kraj i tačka - rekla je Miljana.

Međutim, Mirko ima drugačije mišljenje.

- Ona će sigurno ponovo prekršiti svoje reči, ali to me ne čudi, to je Miljana. Imam razumevanje za njega i nju. Nekako imam utisak da je nestala ovde. Nije se posvetila sebi, kad dođe ne učestvuje. Samo reaguje za Zolu - rekao je Mirko.

Pogledajte snimak:

Video: Zadruga Specijal: Iza kulisa Zadrugovizije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boba

    11. novembar 2019 | 21:13

    Folirant sjela pred kameru plače i moli se bogu. Bagra i ona i Marija.

  • MN

    11. novembar 2019 | 17:39

    Ne zna sta prica. Svaki teenutak nova prica. A plakala je da je ne pita kako je.😂😂😂 Samo da je pametan da he ignorise, i njenu mamu. Da sam sebi stvoru bolje okruzwnje i njemu ce biro bolje. A Miljana ce traziti razlog i opravdanje, uz mamin blagoslov i 'savete'. Opet u skandale, ako im ne krene prica.

  • Hahahahah

    11. novembar 2019 | 16:26

    🤣😂🤣😂🤣🤣

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA