"Plašim se da ga ne ubije, njoj je mesto u zatvoru!" Zolina majka podnela tužbu protiv Miljane Kulić

- Plašim se da ne dođe do neke tragedije, zato više ne podržavam njihovu vezu i sve ću učiniti da zaštitim i udaljim sina od Miljane - izjavila je Bosa

  • 11

Miljana Kulić nasrnula je na svog dečka Lazara Čolića Zolu 10. novembra u Zadruzi i nanela mu lakše telesne povrede zbog čega mu je bila ukazana lekarska pomoć.

Miljana je tada pesnicom udarila Zolu, što je razbesnelo i zabrinulo njegovu majku Bosu, koja od tog dana ne može mirno da spava i tvrdi kako Miljana treba biti kažnjena za ovakvo ponašanje.

- Kad nisam crkla kada sam videla kako mog sina bije ona rospija. Sram da je bude. Mogao je bez oka ostati, ona nije normalna. Nakon toga, odmah sam otišla u policiju i podigla tužbu protiv nje. Neću stati dok ona ne bude kažnjena. Čekam samo kada će policija da ode tamo po nju i da je izvede iz rijalitija. Njoj je mesto u zatvoru - izjavila je Bosa za magazin "Rijaliti".

Lazar Čolić Zola Lazar Čolić Zola/Printskrin: TV Pink

- Ko zna šta ona njemu radi kada su sami, kada ga ovako bije i maltretira pred kamerama. Plašim se da ga ne ubije, ko zna šta je sve u njenoj glavi - dodala je Zolina majka, koja je odmah posle incidenta nazvala produkciju.

- Za produkciju mogu da kažem samo najbolje. Odmah sam ih kontaktirala i rekli su mi da o Lazaru brinu najbolji lekari, kao i da je uradio snimak glave i nosa. Znam da je kažnjena dvonedeljnim honorarom. Da sam se ja pitala, izbacila bih je, ali neću sada da se mešam u odluku produkcije, pošto oni najbolje znaju zašto je drže - istakla je Bosa, koja dodaje da se nada da će uskoro videti sina, kada za dva dana izađe na kontrolu.

Zola, majka Bosa, Miljana Miljana i Zola nedavno su razgovarali sa njegovom majkom Bosom/Printskrin: TV Pink

- Prekosutra ću biti ispred Kliničkog centra, samo na trenutak da ga vidim i da se uverim da je stvarno dobro. On je meni sve na svetu. Kada bi mi dali samo pet minuta da popričam sa njim, i on bi protiv Miljane podigao tužbu. Mora što pre da se udalji od nje. Plašim se da ne dođe do neke tragedije, zato više ne podržavam njihovu vezu i sve ću učiniti da zaštitim i udaljim sina od Miljane - završila je Bosa.

Video: Miljana se moli Bogu, a tek da čujete šta mu traži

(Telegraf.rs/Rijaliti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bravo

    13. novembar 2019 | 02:49

    Konačno! Nije ona bolesna nego nenormalno bezobrazna! Kao i Marija!

  • ZAZ

    13. novembar 2019 | 07:07

    Ali zeno ti imas sina od skoro 30 godina koji moze jedva guzicu da digne sa kreveta.U stanju je da spava ceo dan,poseduje lenjost kakvu jos nisam video.Nivo inteligencije ravan panju.I slag na torti bio sa Miljanom.Ona karikatura je premija za tvog sina.

  • Krlja

    13. novembar 2019 | 08:44

    Ma neka je ozeni...bice i to rijaliti 😂😂😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA