Čupala je za kosu i urlala: Marija prebila Miljanu kada je saznala za seks sa Zolom nakon abortusa

Ni tableta za smirenje nije mogla da smiri besnu Mariju

  • 3

Marija Kulić napravila je pravi skandal i navodno išamarala Miljanu Kulić, nakon što je saznala da je imala intiman odnos sa Lazarom Čolićem Zolom nepunih par sati nakon izvršenog abortusa. Miljana je pre nešto više od dve nedelje abortirala, a odmah nakon intervencije, istog dana, imala je intimni odnos sa Zolom, što je Mariju skoro dovelo do nervnog sloma.

Sve ovo dešavalo se u prostoriji koju kamere ne snimaju.

Marija Kulić Marija Kulić doživela nervni slom zbog Miljane Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- Marija ne može da podnese Miljanino ponašanje i često je grdi. Kad su pred kamerama, kontroliše se i samu sebe smiruje da ne napravi karambol, ali kad ostanu same, onda nastaje haos. Već nekoliko puta je udarala ćuške ćerki u rijalitiju, ali ozbiljnih batina nije bilo sve donedavno. Kad je Miljana javno priznala da je imala seks sa Zolom samo nekoliko sati posle abortusa, Marija je poludela i otišla u kuću u kojoj njih dve spavaju s malim Željkom. Popila je tabletu za smirenje, ali to nije baš mnogo delovalo -objasnio je izvor i dodaje da je Mariji pala klapna kad je ugledala ćerku u prostoriji.

- Miljana je pitala Mariju zašto je ljuta, pa ju je to još više razbesnelo. Skočila je i počela da je šamara, čupa za kosu i urla na nju. Govorila joj je da je majmun, da je namerno provocira i da će je prebiti. Miljana je samo vikala:'Pusti me, šta ti je?!' To nije bilo u programu, a njih dve o tome nisu ni pričale pred drugim zadrugarima - rekao je sagovornik za "Kurir".

Video: Miljana napala obezbeđenje, pa se srušila na pod

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • LP

    13. novembar 2019 | 12:05

    Posto su pukle, sad pricate pricu. Svi su videli, kako je Miljana iz cas u cas spopadala Zolu. Mama je sada kao, nasla da joj prica pricu. Ne zavaravajte se ljudi. Sve je to pozoriste za Kulicke.

  • Milos

    13. novembar 2019 | 13:57

    Ne daj se Miksi!Pobedices!Svi to cekamo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA