Plašio se Karića, ali sad ima zeleno svetlo: Jelenina drugarica navija za njenu romansu sa Tomovićem

- Ja hoću da ti budem omiljena ceo život, a ne samo sedam dana - poručila je Jelena Vladimiru

  • 0

Nakon što je Vladimir Tomović postao ovonedelji vođa, a za omiljenu osobu izabrao Jelenu Pešić , njih dvoje postaju sve bliskiji i prisniji.

Danima unazad bilo je vidljivo da se Tomović opasno zagrejao za Jelenu, pa tako i nije bilo toliko čudno što je baš nju odabrao za omiljenu. Samo par dana  zajedničkog boravka u hotelu bilo je dovoljno da se njih dvoje potpuno opuste i polako prepuste jedno-drugom.

Vladimir Tomović i Jelena Pešić

Tomović i Jelena Pešić zajedno pod pokrivačem Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Tako je sinoć tokom žurke Jelena priznala da bi bila u vezi sa Tomovićem, ali da je najveća prepreka Mina Vrbaški koja je već danima potučena zbog njihove bliskosti. Emocije među njima su vidljive, a evo šta o tome kaže Jelenina veom bliska drugarica Tana.

- Pa iskreni da budemo Vladimir je Jelenu "tipovao" od samog početka, vidi se da je po njegovom ukusu. Nije smeo odmah da pokuša nešto više sa njom, jer je video da ona prosto nije devojka za takve stvari - sve i domah. Iskreno mislim i da se malo plašio tog odnosa između nje i Karića i baš zbog toga nije hteo da proba nešto dalje dok ne ispita njih. I napokon se to sinoć i desilo Jelena se malo više otvorila i mislim da je Vladimir dobio zeleno svetlo - otkrila je Jelenina drugarica.

Na pitanje da li misli da je njihova veza moguća i van rijalitija, Tana nam odgovara.

Vladimir Tomović, Jelena Pešić

Jelena I VladimirFoto: Nikola Tomić

- Ako se bude desilo nešto više među njima onda je sigurno da je to iskren odnos, tako da verujem da bi uspeli i u spoljnom svetu. Jelena nije neko ko u vezu ulazi tek tako, kao što smo i svi videli razni momci su joj prilazili sa ciljem da je smuvaju, ali nis uspeli samo zato što Jelena nije osetila da tu može da se desi nešto iskreno. Malo je samo problematična ta Vladina ljubomora, ali ako ima prave ljubavi njih dvoje će opstati - sigurna je Tana ispričala za Telegraf JETSET.

Video: Zadruga Specijal: Iza kulisa Zadrugovizije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA