Vlada priznao koliko mu se sviđa Jelena Pešić i otkrio da li će ući u vezu sa njom, pomenuo i Karića

- Drago mi je što je Jelena mene izabrala, izabrao bih i ja nju - objasnio je Vladimir, a zatim se dotakao i Stefana Karića

  • 6

Pitanje za Vladimira Tomovića od Milice Kemez u današnjoj "Radio Amneziji" bilo je vezano za Jelenu Pešić, za koju se uveliko spekuliše da je njegova nova simpatija, ali i on njena.

- Da li će se tvoj stav o neulasku u vezu sa Jelenom Pešić promeniti zbog prijateljstva sa Karićem? - glasilo je pitanje koje je Bora pročitao. Vladimir je potom stigao u emisiju, pa i prokomentarisao pitanje koje je dobio.

Tomović je izabrao nedavno Jelenu za omiljenu ličnost, zbog čega su svi pomislili kako mu se ona najviše dopada, čak i više od Mine Vrbaški i Maje Marinković koje gaji simpatije prema njemu.

- Milici bih ja to odgovorio u četiri oka, nema potrebe ovako javno, ali pošto je insistirala na tome, mene zanima samo da li se Milica to brine za svoj odnos sa mnom, a ne za odnos sa Jelenom Pešić? Ja bih voleo da je Milica ljubomorna na moj odnos sa Jelenom, jer bi to značilo da nije ravnodušna kad sam ja u pitanju - objasnio je Vladimir.

Vladimir Tomović

Milica Kemez i Vladimir Tomović/Printskrin: TV Pink

- Normalno da se neće promeniti ništa sa Jelenom Pešić, ona je divna devojka, nije ona slučajno omiljena. Ona je omiljena ne samo kad je vođa u pitanju, nego i kad je Vladimir Tomović u pitanju - rekao je Tomović.

- Drago mi je što je Jelena mene izabrala, izabrao bih i ja nju, ali se ništa neće promeniti sto posto do kraja rijalitija, jer toliko poštovanja Stefan Karić ima s moje strane da to ne mogu da opišem, kao da ga znam sto godina. Takvog momka ćemo retko gledati u rijalitiju. Ne bih zbog bilo koje devojke na ovom svetu izgubio takvog prijatelja, i u rijalitiju i, nadam se, i u spoljnjem svetu - objasnio je Vlada.

Vladimir Tomović

Stefan Karić i Vladimir Tomović/Printskrin: TV Pink

- Ovog puta sigurno neću izgubiti obraz kad je u pitanju devojka. Odgovorno tvrdim da ne postoji nikakva šansa da ona i ja budemo u vezi, iako mi imponuje što je takva devojka na neki način zagrejana za mene, i ja sam zagrejan za prijateljstvo sa njom do kraja života, rijalitija ili bilo čega, jer je divna - tvrdio je Tomović.

- Stavio sam tačku na priču o Jeleni, moram da stavim tačku i na priču o Mini. Odnos formalni, dobar dan - doviđenja, to stoji. Ja sam jako povređen, tako da ne bih mogao da pređem preko toga - rekao je Vladimir, koji je na kraju pozvao Milicu da se pridruži grupi njegovih obožavateljki.

Vladimir Tomović

Mina Vrbaški i Vladimir Tomović/Printskrin: TV Pink

Pogledajte na snimku reakciju Jelene, Mine i Milice, kao i čitavo Vladino objašnjenje:

Video: Zadruga Specijal: Vladimir Tomović ostavio Minu, pa bacio oko na Maju Marinković

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • xxx

    13. novembar 2019 | 22:51

    Ne znas ti buraz gde udaras realno

  • Slobodan

    13. novembar 2019 | 20:59

    Tomovicu, ne lazi i ne glumi vise, tebi se nijedna devojka ne svidja, tebi se samo svidja i opcinjen si sa njim Stefan Karic.

  • Max

    13. novembar 2019 | 20:46

    E stvarno Vladimire ne da si dosadan!! Nego ubijas koliko si dosadan!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA