• 5

Stefan Karić zaledio sve pričom o broju 22 i pokojnoj misici Dijani: "Svuda me prati, sad i ovde"

Nakon njegove priče svi su zanemeli pitajući se da li je moguće

  • 5

Tema o numerologiji o kojoj su pojedini zadrugari večeras pričali, posebno je zaintrigirala Stefana Karića, koji je ispričao svoju priču o misteriji broja 22.

Ovaj broj, kako je rekao Stefan, prati ga već dugi niz godina, a ima veze i sa pokojnom misicom Dijanom Milojković, koju je voleo i sa kojom je bio u vezi, i čiju smrt je teško prihvatio.

- Mene svuda prati taj broj 22. Vezano i za Dijanu i za sve. Imam istetovirano 22 ovde... Kad sam bio mlađi viđao sam non-stop 22, 22... S jednim drugom sam blejao, nismo imali love, imao sam 500 din i odemo do kazina i stavim na dva 22 po 250 dinara. I dobijem - naježio je Stefan sve svojom pričom.

Stefan Karić, Zadruga

Jelena Pešić u čudu zbog Stefanove priče o broju 22/Printskrin: TV Pink

- Upoznam se s Dijanom 22. Ona 22. saznala da ima kancer. 22. preminula. 22. joj se rodi bratanica koja se zove Dijana isto, 20 dana pre nego što je ona umrla. Na taj dan kad je ona preminula, tri godine pre toga je stavila sliku na Instagramu, skrinšotovala ekran, 22. jul...i meni kao "zzz", bili smo nešto u svađi... Znala je da je to moj broj. Zamisli, na taj dan baš - ispričao je Stefan.

Stefan Karić Dijana Milojković

Stefan Karić i pokojna Dijana Milojković/Foto: Instagram

- Ijaooo... Da li je realno? I sad ovde - u čudu je bila Jelena.

- U hali Pionir nešto se organizuje, ja dobijem stolicu 22. Od cele one hale. Haos, baš mi je haos s tim brojem. Uđem u radionicu, na svim štekerima 22, eto, uđi da vidiš - pričao je Stefan.

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Kiki

    Dobro 1 broj... ali ovo je dvocifreni... i da ne nabrajam baba i deda su mi umrli 14og u razmaku 14 meseci itd ima jos vezano za 14

  • Rule

    Ima li ovaj Stefan neko zanimanje. Sta radi osim sto je sin Osmana Karica.

  • Ivangm🖤

    Prica gluposti i izmislja nebili se neko sazalio i glasao ....🤮🤮🤮

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima