"Da si ćutala, ti i ja bismo se sigurno smuvali": Tomović okrivio Jelenu Pešić za to što nisu u vezi

Tebi kao dečku apsolutno ništa ne fali, ali smetaju mi neke situacije - priča Jelena

  • 4

Ovonedeljni vođa Vladimir Tomović i njegova omiljena zadrugarka Jelena Pešić vodili su ozbiljan razgovor u spavaćoj sobi hotela Zadruga, pa su se osvrnuli na temu koja je ovih dana aktuelna, njihov potencijalni ljubavni odnos.

Tomovića je zanimalo šta se to Jeleni ne dopada na njemu, pošto je nedavno izjavila da ima stvari koje joj se ne sviđaju, pa je rekao da je upravo ona kriva zato što nisu uplovili u vezu.

Još na početku razgovora Jelena je naglasila Tomoviću da joj se neke situacije vezane za njega nisu dopale.

- Kad bih rekla da mi se sviđaš, to znači da bi moralao sve da mi se svidi kod tebe. Nije da mi se ne sviđa kod tebe nešto, nego neke situacije - rekla mu je Jelena.

Jelena Pešić i Vladimir Tomović Vladimir Tomović i Jelena Pešić raspravljaju o svom odnosu Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- Ti si samo bila sa muškarcima kod kojih ti se sve sviđa? Šta se tebi kod mene ne dopada? - upitao je Vladimir Jelenu.

- Jao. Od hiljadu stvari, da ti kažem samo jednu? Ja smatram da sam ja jako teška. Narav... - odgovorila je Pešićeva.

Jelena Pešić Jelena je do ranih jutarnjih časova objašnjavala Vladimiru šta je to što se njoj ne dopada kod njega/Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- Ja do sada ni za jednu nisam rekao da smo bili u vezi. Za naš odnos si ti kriva (zbog toga što se izlanula da je bila sa Stefanom). Da si ćutala, ti i ja bi se sigurno smuvali - tvrdio je Tomović, pa otkrio kad je shvatio da se sviđa Jeleni.

- Znaš li kada sam shvatio da ti se sviđam? Na bazenu, kad smo pričali o tetovažama. Tad si me gledala posebno - otkrio je Tomović.

Video: Mina čula kad je Vladi majka rekla: Batali se nje!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • vaske

    15. novembar 2019 | 18:50

    Marija koliko god histericna, sve je u pravu. Covek je homo i igra se sa zenama, nece do kraja otici ni sa jednom u krevet.

  • Ja

    16. novembar 2019 | 00:15

    Bices sa jelenom dok ne dobijes poziv sa majkom onda ces i nju da ostavis... jer realno tvojoj majci se ni jedna nece svideti

  • Milos

    15. novembar 2019 | 20:10

    Kad Tomovic kaze ima da se slusa!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA