Milica Kemez plakala kada je videla sestru: Mirela joj poručila ko je za nju savršen muškarac

- Držiš se dobro. Milice, ti si borac. Ti ovde nisi najslabija karika - rekla je Mirela Milici

  • 7

Milicu Kemez je u "Zadruzi" posetila sestra Mirela, a njihov susret bio je emotivan. Milica je plakala i zagrlila Mirelu, a onda su počele i da pričalu.

Mirela je navela da je za Milicu savršen muškarac Stefan Kandić i da treba da mu da šansu.

Držiš se dobro. Milice, ti si borac. Ti ovde nisi najslabija karika. Napravila si grešku sa Filipom, to je gotovo, idemo dalje. Što se tiče salona, nije onako kako smo zamislili. Moraš da se čuješ sa nekim ljudima, ali pitaj se što si ušla ovde. Spominji salon čoveče. Ljudi jedva čekaju da čuju šta ti imaš da kažeš. Mani Filipa, to je glupost. Kandić je mnogo dobar dečko, nemoj da se zezaš sa njim. Ti si ti pored njega, shvataš li ti. Ako ne možeš da budeš sa njim, budite prijatelji - rekla je Milici sestra Mirela.

Pogledajte snimak:

Video: Zadruga Specijal: Iza kulisa Zadrugovizije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Midnajt

    15. novembar 2019 | 22:06

    Podska za Milicu, sestra izdominirala, sve joj je rekla realno bas kako treba. Milica samo treba da se psihicki digne i da se aktivira jer kao rijaliti igrac ima potencijala, moze ona da ide do pobede, samo da krene da se bori da istakne sebe i svoje kvalitete.

  • jessica

    16. novembar 2019 | 10:30

    Svako dete koje je odraslo bez roditelja u domu ili hraniteljskim porodicama je jedna velika trauma za život.Ni ljubavi ni pažnje nisu imali sa ničije strane,osećanje da si odbačen je jako loše uticanje na psihu,i normalno da će pažnju traziti na svaki način.Skoro sva ta deca krenu pogrešnim putem(Narkomanija,prostitucija)jer neznaju za drugo,nije imao ko da ih ući,posavetuje za bolje...Čitam na YU tube puno komentara za nju i sestru da igraju na sažaljenje da je narod žali,pa pre ću podrzati ovakvo dete nego patetike od Lune Djogani gde joj tata Gagi vozi auto bez klime!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA