"Majka da ima seks u rijalitiju?! Smučila si mi se!" Marija izvređala Miljanu zbog akcije sa Zolom

- Gde si ti videla da prijatelji imaju seks? Go*no jedno pokvareno! Gde is to videla i čula, idiote! - besnela je Marija

  • 5

Mariji Kulić žestoko je izveđala svoju ćerku Miljanu Kulić nakon što joj je priznala da je imala seksualne odnose sa bivšim dečkom Lazarom Čolićem Zolom.

Kako se Miljana zaklela da neće biti sa Zolom u vezi njih dvoje su se dogovorili da budu prijatelji sa povlasticama. Tokom noći imali su vrelu akciju, a Miljana je majci priznala šta se desilo između nje i Čolića.

Kada je Marija čula da je njena ćerka imala seksualne odnose sa Zolom nije mogla da se obuzda pa je Miljanu u naletu besa počela da vređa i naziva pogrdnim imenima.

Miljana Kulić, Marija Kulić

Svađa Miljane i Marije Kulić, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- Gde si ti videla da prijatelji imaju seks? Go*no jedno pokvareno! Gde si to videla i čula, idiote! - besnela je Marija.

- Mi smo prijatelji sa povlasticama. To mi je Lazar rekao - odgovorila je Miljana.

- Lazar tebe ovde j*be kako on hoće. Lepo je rekao njegov menadžer Boban da si bila njegova k*rva. Najgora si, stidim se. Ti si jedno go*no, pokvareno stvorenje. Ti si k*rva za mene! Majka da ima seks u rijalitiju. Smučila si mi se - vređala je Marija ćerku.

Marija Kulić

Marija Kulić, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- Ja sam se u afektu zaklela da mi nećemo ovde biti zajedno. Mi smo prijatelji. Ja mogu da radim šta hoću, on može da igra sa kim hoće! - pravdala se Miljana.

Sukob Miljane i Marije pogledajte u videu ispod:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Krlja

    18. novembar 2019 | 20:23

    Marija...ne pada iver daleko od klade 😂😂😂

  • Kraljevo

    18. novembar 2019 | 23:39

    Mislim da Saska ima mnogo privilegije do sada je trebala da izleti napolje a sa ov sto je rekla Mariji da ce joj unuk zavrsiti u bazenu to je jezivo da poziva na ubistvo malog deteta i ima braza da prica,mislim da je vreme da leti ili kazna mesecnim honorarom to je ispravno

  • Olivera

    18. novembar 2019 | 18:08

    Sta reci kad majka prica o svom detetu ovako reci su suvisne.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA