Miljana imala seks sa Zolom, iako se u sina zaklela da neće: Posle akcije kukala za ocem Sinišom

- Oni tebe ne mogu da smisle - rekla je Miljana Zoli, misleći na celu njenu porodicu

  • 4

Miljana Kulić imala je seksualni odnos sa Lazarom Čolićem Zolom, iako se prethodnih dana u sina Željka klela da do toga neće doći, barem ne dok su u Zadruzi 3.

Međutim, njih dvoje su imali odnose čim je njena majka Marija napustila rijaliti.

Miljana se uopšte nije obazirala na svoje obećanje i zakletve, a seks je trajao prilično dugo. Kada su završili, Kulićeva se setila oca Siniše, kojem je juče pozlilo, o čemu je Marija obaveštena, a što je i razlog njenog privremenog napuštanja rijalitija.

 

- Čovek ne gasi televizor, alkohol ne pije uopšte. Tijana i Ana su se zaklele da nije popio kap alkohola. Samo pije kafe i puši i naravno da će da mu bude loše. Ja njega najviše na svetu volim. Posle Željka, njega najviše volim, pa mamu. Ti ne znaš, Lazare, koliko je on dobar prema meni. Oni tebe ne mogu da smisle - pričala je Miljana.

- Prema meni nije imao ni 1 odsto razloga. Kada je bio komiran, on je meni svašta izgovarao, posle mi se izvinjavao - pričao je Zola.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA