• 11

Ispovest Siniše Kulića iz bolnice: Pritisak mi je bio 40 sa 0, dobro je što mi je Marija sad tu

SIniša se oglasio za Telegraf JETSET, nakon što mu je naglo pozlilo

  • 11

Otac rijaliti zvezde Miljane Kulić, Siniša Kulić sinoć je zbog lošeg zdravstvenog stanja hitno hospitalizovan zbog čega je njegova supruga Marija Kulić privremeno napustila Zadrugu.

Ekipa Telegrafa stupila je u kontakt sa Sinišom koji nam je ispričao da su pretnje Saške Karan i Marka Đedovića prouzrokovale njegovo loše zdravstveno stanje.

- Pritisak mi je bio četrdeset sa nula. Kažu mi da donji pritisak nisam imao. I ne znam šta me je držalo u životu. Sada će da mi urade sve analize, jer sve mi je palo teško. Sama pomisao na ona go*na  Sašku i onog Marka, da su potrčali na dete u apartman da uđu. Da izgovore onalkve reči da će da ga bace u bazen, da ga je*u usta. Sama pomisao na to mi nije dobro.  Plus je kulminiralo i Miljanino ponašanje, što ne mogu da podnesem - rekao je Siniša i dodao:

- Marija je sada u Nišu, došla je. I ja kad sam čuo da ona dolazi ja sam na silu došao iz bolnice, deca, ćerke moje druge dve su plakale ja sam na silu izašao. Rekao sam ja idem neću Mariju da stresiram, bolje da je sačekam kući nego u bolničkom krevetu. Sad sam se vratio na ispitivanja tu sam sa Marijom čekam da me pregledaju detaljno. Ljudima je neverovatno pet puta su mi radili EKG sinoć - otkrio je Siniša.

Otac Miljane Kulić, Siniša

Siniša Kulić, Foto: Marko Jovanović

Podsećamo, pre dve večeri došlo je do velike svađe između Saške Karan i Marka Đedovića sa Marijom i Miljanom Kulić. tokom svađe pale su mnogo teške reči koje su kulminirale Sinišinom zdravstvenom stanju.

Video: Baciću ti unuče u bazen: Strašna tuča između Marije, Miljane, Saške i Đedovića

(Marko Pantić)

Komentari

  • Igor

    Znaci pritisak ti je bio na visini porodicnog IQ

  • Max

    Do kad ce ovi Kulici da budu privilegovani?? Ovo je smesno!!! Koliko puta je nekome pozlilo i da li je to znacilo da je clan familije izasao iz realitija vani zbog toga?! Ovo su nevidjene lazi i prevare!!!

  • Milos

    Miljana pobedjuje u ovoj sezoni.Ima pravde.Drž' se Siki, parice stižu.

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima