Suprug Saške Karan brutalno opleo po Kulićki: "Marija je psihopata, ima ozbiljnu dijagnozu"

Nakon uvreda koje je Saška izgovorila Miljani i Mariji, Aleksandar je stao u odbranu svoje žene

  • 13

Aleksandar Gazivoda, muž Saške Karan, nakon žestokog sukoba  između njegove žene i Marije Kulić otkrio je da je na Saškinoj strani. Iako je Aleksandrova supruga besno psovala i zapretila da će malog Željka baciti u bazen, Gazivoda tvrdi da su teške reči izgovorene u afektu.

- Saška je izgovorila zaista monstruozne reči, ali to je uradila jer je bila u afektu. Jednostavno, njena svađa sa Kulićkama traje danima, a ovo je bila kap koja je prelila čašu - počeo je priču Aleksandar.

- Marija je uradila monstruozni čin i sipala Saški ulje u oči, a to jedino može da uradi psihopata i bolesnik. Ulje sadrži čak četiri kiseline koje mogu da izazovu problem s vidom, pa u krajnjoj liniji i slepilo, ukoliko se ne očisti kako treba. Još gore je što je ona pomešala ulje i so i to bacila Saški u lice - rekao je Saškin suprug.

Aleksandar Gazivoda, muž Saške Karan Aleksandar Gazivoda muž Saške Karan Foto: Vladimir Milovanović

Saškin suprug se osvrnuo i na odnose koji vladaju među članovima porodice Kulić.

- Gospodin Kulić je maltretirao Miljanu, koja nije kriva što je takva. Roditelji su je fizički zlostavljali, pa čak i kada je bila trudna. Saški je svojevremeno pričala, kako ju je otac krvnički tukao, šamarao, čupao dok je bila trudna. Kada se porodila, danima je uplakana zvala Sašku i žalila joj se na fizičko maltretiranje. Voleo bih da me ta baraba i pijanac pozove pa da mu kažem neke stvari. Njemu je mesto u zatvoru, on je propali bokser, u životu nije bio prvak - orekao je Gazivoda koji se plaši da se strasti između njegove supruge i Marije Kulić neće tako lako smiriti.

Saška Karan Saška Karan Foto: Marko Jovanović

-Pre nego što su Marija i Saška ušle u "Zadrugu", obe su bile na psihološkoj proceni, a dobio sam informaciju da je Kulićka dobila ozbiljnu dijagnozu. Psiholog ju je okarakterisao kao psihopatu kakav se rađa jednom u hiljadu godina i verujem da će se Marija i Saška još dugo svađati - ispričao je Gazivoda za "Alo".

Video: Baciću ti unuče u bazen: Strašna tuča između Marije, Miljane, Saške i Đedovića

(Telegraf.rs/Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bane

    20. novembar 2019 | 14:09

    Stalno šalje Sašku u rijaliti da maltretira druge osobe. Kad je kod kuće Saška maltretira supruga i decu.

  • NN

    19. novembar 2019 | 18:41

    Covece Kulicke su katastrofa ali ti nemas pravo glasa jer je Saska za klasu gora od njih.....sve u svemu svi ste dno dna zajedno sa tzv.rijalitijem Zadruga!!!!

  • Bane

    19. novembar 2019 | 23:35

    Saska cesto istice kako joj je suprug visoko obrazovan, ja ne shvatam kako je onda mogao uzeti tako neobrazovanu i prostu zenu!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA