"Trebalo je da budem taj broj 8": Jelena Pešić raskrinkala Vladimira i otkrila njihovu veliku tajnu

- Verovatno se on u ovom trenutku smeje... Uvek kada ja pričam, on ima taj osmeh, koji govori više od reči - počela je Jelena

  • 3

Bora Santana i Bane Čolak su u svojoj emisiji "Radio Amnezija" razgovarali sa Jelenom Pešić, koja je pričala na temu svog odnosa sa Vladimirom Tomovićem, koji je pod lupom već više od mesec dana.

Jelena je ovom prilikom, i to dok su Vladimir i ostali zadrugari slušali, otkrila jednu tajnu koja će mnoge zaintrigirati.

- Moram da vam ispričam priču i odam moju i Vladimirovu tajnu. Verovatno se on u ovom trenutku smeje... Uvek kada ja pričam, on ima taj osmeh, koji govori više od reči... - počela je Jelena, a Vladimir se zaista i jeste smeškao.

Vladimir Tomović, Jelena Pešić

Vladimir se smeška dok Jelena otkriva njihovu tajnu/Printskrin: TV Pink

- Pre nego što sam ušla, našla sam se u društvu nekih astrologa, koji su mi rekli da mi je srećan broj 8 i da ću morati nekom muškarcu biti osma da bih bila srećna u životu. Kontaktirala sam Vladimira Tomovića i pitala ga da li može sebi ovde da nađe sedam devojaka i meni dodeli broj osam, da bih imala sreće u životu. On je, naravno, pristao. Ali niko nije očekivao, ni on ni ja, da će se on zaljubiti u mene i da će mu sve to teško pasti.

- Kad smo se vratili iz hotela, Vladimir je i te kako meni priznao da je zaljubljen u mene i to više ne može da sakrije. Ali ja trenutno nisam spremna za neku ozbiljnu vezu, a naravno da bi on bio taj jedini kojeg ja vidim ovde pored sebe, ali u ovom trenutku još uvek je rano za to - izjavila je Jelena.

Jelena Pešić

Jelena Pešić/Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- Kako laže... - prokomentarisao je Tomović.

Voditelji i zadrugari su posumnjali da je Jelena bila ironična pa je isto i pitali, ali je ona naglasila da nije, a Vladimir se sve vreme smeškao.

- Naravno, broj 1 - Vladimir Tomović - dodala je Pešićeva sa osmehom, koja sutra, 21. novembra, slavi slavu, a želi da Vladimir bude domaćin i održi zdravicu ukoliko, kako je navela, Veliki šef to dozvoli.

Pogledajte snimak u nastavku teksta:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA