Janjuš šapnuo Bori koja učesnica Zadruge je pokušala da ga poljubi u usta

Obojica su se složili sa time da je treća sezona Zadruge bolja od prethodne

  • 0

Marko Janjušević i Bora Santana sumirali su utiske sa sinoć održane žurke, a obojica su se složili sa time da je bilo odlično. Zadovoljno provodom, povela se priča i o pojedinim zadrugarkama, a usledio je i muški razgovor.

Njih dvojica su se prisetili i prošle sezone Zadruge, a na Janjuševo pitanje koja se sezona Bori više dopada, odlučno je rekao da je to ova sezona, jer ima mnogo manje provokatora.

- Ja sa provokatorima ne mogu da funkcionišem - rekao je Janjuš, a zatim je otkrio i da mnogo gotivi Jelenu Pešić, koja je danas u Radio Amneziji izjavila kako je Vladimir Tomović zaljubljen u nju, ali i otkrila njegovu i njenu veliku tajnu koja se tiče broja osam.

Janjuš, Bora Janjuš i Bora/Printskrin: TV Pink

- Mnogo volim Pešićku. Ona je Bog. Ti ne znaš koje ona priče priča. Mnogo je volim, majke mi - gotvorio je Janjuš, pa nastavio priču o Miljani.

- Šta nam je Kulićka juče pričala, dva sata... Nijednu reč joj nisam odgovorio. Pa hoće da me poljubi u usta... "Znam da me voliš, pogledaj me" - smejali su se Janjuš i Bora.

Pogledajte snimak na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA