Iva u suzama nakon raskida, Karić otkrio zašto ju je ostavio

- Ne želim da pati neko zbog mene i da ispadne da ja nekog omalovažam - rekao je Karić

  • 2

Zadrugarka Iva Grgurić ne može da dođe sebi, još od prethodne noći, kada je Stefan Karić odlučio da stavi tačku na njihovu vezu.  Iva ne može da se pomiri sa činjenicom da ju je Karić ostavio, pa se rijaliti učesnicima žalila, ali i plakala.

Drvo mudrosti je odmah pozvalo Ivu u želji da sazna šta se to desilo, a tokom razgovora Iva je priznala šta je najviše muči.

- Druga strana nije za razgovor. Ako nešto volim, volim dijalog i konverzaciju i da se to reši. Kada imam neki problem, ja bih to rešila odmah. Opet kažem, da smo svi isti ne bi bilo zanimljivo. Sad će da se probudi, pa ću da prošetam sa njim i da vidim šta ćemo i kako ćemo i na čemu smo. Ubija me neizvesnost, nervozna sam... - žalila se neutešna Iva.

Iva Grgurić Iva plače zbog raskida u Rajskom vrtu Printskrin: Youtube/ Zadruga Official

Iva je onda zamolila Drvo da joj ispuni želju i pusti njenu omiljenu pesmu.

- Da li ti i Stefan imate zajedničku pesmu? - pitalo ju je Drvo mudrosti.

- Nemamo ni to... Ali, ja imam svoju pesmu koju pevam uvek kad sam tužna - rekla je Iva i počela da se guši u suzama.

Odmah Ive sa Drvetom je razgovarao i Stefan i izneo svoju stranu priče.

- Znao sam i za bolje dane. Neke turbulencije u kući i ovo sa Ivom, ali biće bolje... Ne muči me ništa, jedino to sa Ivom, završili smo našu vezu. Pokušali smo, nije uspelo. Da se mučimo ovde, ne ide. Imamo neke tenzije. Posle svake naše priče da će biti bolje, na kraju se vrati na isto. Najlakše je dati šansu, ali džaba ako se to ne ispravi. Ja ne želim da pati neko zbog mene i da ispadne da ja nekog omalovažam - počeo je priču Karić.

Stefan Karić Karić u vrtu ispričao zašto je odlučio da stavi tačku na vezu sa IvomPrintskrin: Youtube/ Zadruga Official

- Tačan razlog našeg raskida je taj što se uvek naljuti šta god ja da uradim, sve joj smeta. Za stolom se opet nadurila što sam rekao u afektu:"Šta će ona meni u životu". To je netolerancija. Mi pričamo kad legnemo u krevet, možda nas ne čuješ u tim trenucima. Pričali smo više puta i stalno ponavljamo da ne treba da dođe do toga i te priče za stolom, ali, ne vredi. Mislim... Mlađa je godinu dana od mene, ali kao da ima 12 i po godina. Mene ta ljubomora guši, normalno je da budeš malo. Nju kao da neko sili da bude sa mnom i da trpi nešto u sebi - ispričao je Stefan.

Stefanov i Ivin razgovor sa Drvetom mudroisti pogledajte u nastavku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rule

    22. novembar 2019 | 10:18

    Sta radi ovaj umisljeni Stefan, cime se bavi osim sto je sin Osmana Karica. Svi ga hvale i ulizuju mu se pa reko da pitam mozda neko zna.

  • E

    21. novembar 2019 | 20:03

    Divan i kulturan par!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA