"Bolje da me majka rodila ružnu..." Dragana plakala zbog Eda, on je užasno ponizio

Otvoreno su razgovarali o svom odnosu sa Lepim Mićom

  • 13

Veliki obrt u rijaliti programu "Zadruga 3" izazvao je ulazak Edisa Fetića poznatijeg kao "gospodina Torta", kojeg šira javnost zna po tome aferi sa Draganom Mitar.

Dragana sa kojom su spajali Fetića, ostala je uzdržana od komentara da li je sa "gospodinom tortom" imala išta više od prijateljstva, jer ni on nije želeo da se izjasni. Zadrugarki je toliko zasmetala njegova velika hladnoća prema njoj, da je čak i zaplakala u razgovoru sa Lepim Mićom.

-Bolje da me je majka rodila ružnu, lepota mi je samo loše donela. Otkud ja znam da li je pokrenut proces za razvod. On je moju tužbu video, ne zam šta mu se dešava kao drvo se ponaša prema meni. Ti znaš zašto sam ušla, da detetu i meni stvorim bolju budućnost, oni će da me osude da rasturam brak - rekla je suzama Dragana.

Dragana Mitar i Lepi Mića Dragana zaplakala tokom razgovora sa Lepim Mićom Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Mene je samo strah zbog deteta, biće da si ostavila dete kod kuće i došla da se j*beš u rijalitiju. Videću ja sa njim da popričam. Ako je vaše prijateljstvo bilo iskreno, nema šta da prekidate komunikaciju - tešio je Lepi Mića.

Razgovor Dragane Mitar i Lepog Miće pogledajte u videu od 11:00 minuta u nastavku teksta:

Nakon razgovora sa utučenom Draganom, Mića je odlučio da popriča i sa Edom i utvrdi šta on oseća, ali i da bi utvrdio razlog njegovog ulaska u Zadrugu.

- Ne razumem njenu kompletnu poentu ulaska u rijaliti. Je li ona ušla ovde da traži ljubav svog života? Ako jeste, ja ću da je podržim u tome. Verovatno će joj pustiti snimke kako sve to izgleda napolju. Momak je okej, neka ga uzme za ruku, šta to ima veze sa mnom. Neka sama odlučuje. Rekao sam joj ja da ne bi trebalo da izađe slika kako menja momke. Izgleda dok on nju ne pojede, kao ona stara priča o vuku, ona se neće opometiti. Šta treba da neko stalno ide za njom i govori joj šta da radi. U studiju su mi pustili njihov snimak i da prokomentarišem. Šta imam ja da im se mešam. Nevezano za nju, ali znaš neko je debil i ostaće debil ceo život - objasnio je Tort.

Edo objašnjava Lepom Mići odnos između njega i Dragane Printskrin: Youtube/Zadruga Official

-Rekao sam joj malopre da mora da zna zašto je ušla. Rekao sam joj da pazi šta radi, ima dete i nema pravo na grešku - rekao je Lepi Mića.

Mićin i razgovor "Gospodina torte" pogledajte u nastvaku teksta:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Baba

    2. decembar 2019 | 22:12

    Pa i nisi bas tolika lepotica,kakvih ima ti si prosek ali samo si jeftina pa te oce ,ne laskaj sebi previse.

  • Bajka

    2. decembar 2019 | 02:19

    Ma da li je ova Palcica toliko umisljena, pa ona je jedna od "mnogih", uhvati starije ozenjene, razvedeih, on cim se osvete je sutnu, jadnica....

  • Haha

    2. decembar 2019 | 15:52

    A ko kaze da si lepa?? Hahaha. Vestacka i nikakva.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA