Pavle opleo po Dragani i Tomoviću: "Lažljiva ku*va i biseksualac što udara devojčice"

Jovanović je žestoko isprozivao bivšu "veliku ljubav"

  • 8

Pavle Jovanović, bivši ljubavnik Dragane Mitar, oglasio se na putem društvenih mreža i žestoko opleo po bivšoj ljubavnici i Vladimiru Tomoviću.

Ljubavni trougao koji čine Vladimir Tomović, Dragana Mitar i Edis Edo Fetić privlači veliku pažnju javnosti, međutim, zadrugarki izgleda nije dosta pa je u celu priču umešala i bivšeg zadrugara i bivšeg dečka, Pavla.

Naime, Dragana i Vladimir su pominjali Jovanovića, a ona je ispričala kako je Pavle bio ludo zaljubljen u nju. Ova situacija je Jovanovića očito jako iznervirala, pa je odlučio da se oglasi putem društvenih mreža i oplete po bivšoj ljubavi i Tomoviću.

- Što volim kad me lažljiva kur*a spominje, koja je pokazala svoje pravo lice u proteklih par dana, a i onaj biseksualac što udara devojčice od 22 godine... Pa ako ima taj famozni snimak, nek' objavi šmeker, da mu lakše uzmem pare pošto laže kao pas - napisao je Pavle na storiju.

Pavle Jovanović Pavle najstrašnije opleo po Dragani i Tomoviću Printskrin: Instagram/pavlejovanovic.official

Podsetimo, Tomović se Pavlu zamerio još letos tokom gostovanja u jednoj emisiji, kada je pomenuo da poseduje snimak koji diskriminiše Jovanovića.

- U životu nisam davio veću ljigu, on je molio sve da prestanu. Treba da se pazi kome se psuje porodica, sve se to kad-tad plati. Pavle se koprcao, pustio sam ga kad je zaplakao, to je bilo pre dva meseca - otkrio je tada Vladimir.

Video: Bez cenzure u Zadruzi: Dragana Mitar na metar od kamere kao od majke rođena

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ahaha

    6. decembar 2019 | 15:29

    Budi ti musko ako vec ona nije dama druze, ili si toliko zeljan paznje sa blamiranjem sebe i drugih? ee lik usao za udatom da je ukanali pa ima snimke i dokaze ahahaha da si iole bio pametan i cool jos uvek bi joj bio 'drug sa povlasticama' a sad se ne blamiraj vise ahahaha sta sve nece tupsoni uraditi zarad paznje jos ako su otkaceni, mrznja tada nastupa

  • Bora

    6. decembar 2019 | 14:20

    Mislim da je Edo dovoljno dugo u Zadruzi da počne da se kažnjava za šaputanje. Šta je ovo, Rijaliti Gluvi telefoni?.Ili opet uvode bele medvede u Zadrugu

  • Krlja

    6. decembar 2019 | 21:28

    Tomovic..Dragana su propaliteti,a ni ti ne zaostajes 😉😉😉

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA