Draganina majka otkrila šokantnu istinu o ćerkinom odnosu sa Edom: O kom prijateljstvu oni pričaju?!

Draganina majka misli da Edo nije idealan čovek za njenu ćerku

  • 13

Dragana Mitar zavrtela je priču oko sebe čim je kročila u Belu kuću i oko sebe formirala ljubavni trougao, a tim povodom oglasela se i njena majka Jadranka Mitar koja kaže da uopšte nije zadovoljna Draganinim ponašanjem i priče koje se oko nje formira.

Jadranka je prvo prokomentarisala svoju ćerku i odnos koji je ona imala sa Tomovićem.

-Da se vratim prvo na početak - ne sviđa mi se kako je započela svoju priču. Naravno da sam stala uz svoju ćerku, ona je moja, pa moja, ali ima toliko negativnih priča o Vladimiru Tomoviću. Smatram da je on pravi rijaliti igrač, sa svima igra igru, mislim da je shvatio da je oko Dragane žiža interesovanja. Folira se i igra se sa njom. Ja bih mu poručila da se skloni od Dragane. On nije njen tip muškarca. Nervira me priča što kaže da je zaljubljen u nju, a ostale su samo u kokošinjcu- kaže Jadranka.

Dragana Mitar i Vladimir Tomović Dragana je zavrtela priču oko sebe Printskrin: Instagram/zadruga

Takođe, ona je objasnila šta se tačno dešava između njene ćerke i Edisa Fetića, a onda i progovorila o njegovoj supruzi te otkrila kako ju je savetovala kako da se postavi u skladu sa situacijom u kojoj je.

-Za Edisa moram da kažem istinu, oni su imali neku tenziju, da li svađu, dogovor koji nije ispoštovan, pa je sad Dragana pokušala ovom pričom da ga povredi, da mu stavi do znanja, pogotovo što je on ušao kao prijatelj, ali oni su dve godine u vezi. To prijateljstvo ja ne razumem. Bio je domaćin na rođendanu Draganinog sina, žive zajedno u Draganinom stanu u Beogradu, pominjao se i u drugoj sezoni kao 'gospodin Torta', ne razumem o kakvom prijateljstvu sada priča - bila je iskrena Draganina majka.

Zatim, Jadranka je spomenula i Edisovu ženu, i otkrila kako je odreagovala kada je čula da je njena ćerka uplovila u vezu sa oženjenim čovekom.

Edisova žena Edisova žena Printskrin: Youtube/Mirza Vranj NOVO

Ona se nije javljala, ja sam saznala od Dragane, kad je ušla u vezu sa Edisom. Kad sam čula da je čovek oženjen, ne znam da li je to baš prilika. Da bude sa čovekom koji je oženjen, ima troje dece. Savetovala sam je kao i kad je počela sa Sinišom. Ni on nije bio za nju. On je navikao na takav način života. Ni on nije bio za nju, a ne čovek sa troje dece. Ona nikog od njih nije jurila, ona je sad razapeta - otkrila je Jasmina za "Premijera vikend specijal".

Video: Điha, điha, Zadruga: Dragana Mitar se besramno dohvatila sa Tomovićem

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lala

    9. decembar 2019 | 11:07

    Anabela nisi sama!

  • vaske

    9. decembar 2019 | 20:01

    Zasto u cetvrrak nisu prikazali snimke? Ko u produkciji i zasto stiti Edu?

  • ◼️◼️◼️◼️◼️◼️

    9. decembar 2019 | 10:08

    Sirota mileva , razapeta , nikog nije jurila ........ Svi samo nju jure jadnicu , a ona neće pa neće . Sram je bre bilo , do sada je uništila zivote bar petoro dece i svog deteta naravno . Zena koja ne zna sta znaci biti pošten , ni prema sebi ni prema drugima . Ova mitar misli da ce tako pobediti , a samo je navukla gnev i mrznju svih ljudi . Bolje bi joj bilo da pod hitno izadje , jer svima je muka od njene pojave , oblizivanja onih usta , muljanja , varanja .........ništa joj ne pomaže . Izuzetno antipatična pojava !! NAPOLJEEEEEE

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA