"Vladimir je latentni gej, a Dragana radodajka": Marija Kulić nije birala reči tokom nominacija

Nije se zaljubio u Draganu, ništa ona nije posebno. Znam da nije po njegovom ukusu - direktna je bila Miljanina majka

  • 23

Zadrugari su ovog petka tokom nominacija u Beloj kući morali birati između dvoje zadrugara o kojima se poslednjih dana najviše priča, Dragane Mitar i Vladimira Tomovića.

Marija Kulić je tokom svog izlaganja iznela šta sve misli o Dragani i Tomoviću, a kao i uvek bila je bez dlake na jeziku.

- On jeste rijaliti igrač. Nije došao ovde da se ženi, nego da se igra, kao što je i rekao. Mislim da i te kako ne podržava nemoralne devojke, da zbog toga nije hteo ni da ozvaniči vezu sa Minom (promenila se u ovoj sezoni, moram da je pohvalim). Devojke su njegova igra, želi da ispadne alfa mužjak i okupi oko sebe što više devojaka.

- Uspeo je, devojke su padale na njega. One su tu pokazale svoje lice, a pošto se nije zadržao ni sa jednom od devojaka ovde, apsolutno nikada nisam videla emociju ni prema jednoj - a to je nemoguće kada si sa devet devojaka - nisu one nakaze i to je nemoguće - po meni je latentni gej! Može da se ljuti koliko hoće, to je moje mišljenje. Ja sam prosto uverena u to. Neće da se predstavi tako, nego ide sa drugim devojkama da bi oprao to - bila je direktna Marija.

Marija Kulić, zadruga Marija Kulić o Vladimiru i Dragani tokom nominacija / Printskrin: TV Pink

- Ne ljutim se, Maro, života mi moga. Imaš pravo da razmišljaš o meni, niko ti ne brani - dobacio je Vladimir u svom stilu.

- Hteo je samo da izdomonira nad Edom. Nije se zaljubio u Draganu, ništa ona nije posebno. Znam da nije po njegovom ukusu, mislim da Dragana sigurno nije neka koju bi da predstavi devojkom. Dragana sve laže u rijalitiju, priznala je samo neke glupe detalje iz svog života. U životu nisam srela niti čula da postoji ovakva žena! - oštra je i odlučna bila Miljanina majka.

Dragana Mitar, Vladimir Tomović, zadruga Vladimir Tomović i Dragana (nasuprot njega) se smeju / Printskrin: TV Pink

- Mene je stid da jedna žena koja je u braku radi onakve stvri! Dokazala je da nije samo varala muža, nego i ovog čoveka (Eda), ona će povrediti svakog muškarca. Nije kriva, krivi su muškarci što se lepe za nju, a lepe se iz jednog razloga - što je radodajka!

- Ima i te kako lepših i zgodnijih ovde od nje, a pokazala je i da je glupa. Zaljubila se u Tomovića, to je njen problem, neće da prizna to - rekla je Marija, koja je nakon ovoga i nominovala Draganu.

Dragana Mitar, Vladimir Tomović, zadruga Dragana gleda Vladimira ispod oka / Printskrin: TV Pink

- Ona bruka ženski rod! Zbog ovakvih žena muškarci prelaze u gejeve. Edo, savetujem ti da je više ne gušiš. Ne znam kako će tvoja žena preći preko ovoga, ako pređe svaka joj čast, ako ne pređe čestitaću joj i to je to - zaključila je Dragana.

Pogledajte snimak:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • LP

    14. decembar 2019 | 01:34

    Jadna li si ti zeno. Kakve reci treba da uputis svojoj kcerci i samoj sebi? Druge nazivas pogrdnim imenima, a sebe i svoje ne gledas laka zeno sa familijom. Jadnice i bednice zenska.

  • Olivera

    14. decembar 2019 | 08:28

    A sta je tvoja Miksi?

  • Nina

    14. decembar 2019 | 07:53

    Bravo Marija,kao i uvek iskrena ono sto misli kaze svakome bez zadrske u oci!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA