Zadruga Specijal: Raskid Lune i Marka uticao je na njeno ponašanje prema Ermini na Zadrugoviziji

Ovonedeljna Zadruga Specijal bavi se temom o kojoj bruje svi

  • 15

Pevačica Luna Đogani bila je član žirija Zadrugovizije pre samo nedelju dana. Mnogi su primetili da je Luna bila jako nervozna, pa je svoj bes iskalila na Ermini Pašalić, a sve to zbog raskida sa Markom Miljkovićem.

Šta smo vam to pripremili ove nedelje pogledajte u videu na početku teksta!

(M.P.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Priprema

    15. decembar 2019 | 11:28

    Za ulazak u zadrugu,pocetkom godine ulaze oboje, naravno mire se na stolici uz odusevljenje njihovih fanova!!

  • Branko

    14. decembar 2019 | 23:02

    Blizu je istine. Marko je dostojanstven dečko i OSOBA SA INTEGRITETOM. Ružičasti su ga šikanirali još tokom zadruge. Jedini nije dobio poziv, kontakt sa majkom niti bilo s kim iz porodice tokom celog rijalitija. Neki drugi - i po nekoliko puta. Garderobu mu sestra slaal - nisu mu je dali. Ni Luni. Ništa što je stizalo od njegovih. Lunina prva pesma uopšte nije promovisana na toj televiziji. Nigde. I onda ŠOK! Promovisali su joj drugu pesmu. ALI KAKO? Pustili je da gacka po gmizavcima, crvima, bubama i iznutricama - dok peva svoju pesmu. Shvatam ovo kao svojevrsnu poruku za nju od te tv. Voditelj je vidno uživao u prizoru. Većem poniženju niko nije bio izložen na promociji svoje pesme, niti će. A ONA JE PRISTALA! Nije rekla: NE. Dobila i gostovanje kod voditeljskog para koji je otvoreno prezire. Iz očiju im se vidi to kaoi sprdnja kojom su je izložili u zavijenoj formi. Luni to nije jasno. Marko je pod embargom na toj tv. jer nije hteo i neće da igra kako ta tv zasvira. Na njega su se ostrvili najstrašnije. Imperija protiv pojedinca. JUNAČINE. A Luna - nema donju granicu. Na sve pristaje samo da peva na ružičastoj. Jasno -PRODALA JE MARKA. Za sitno. I tačno tada. Na zdrugoviziji. Garantujem da je Marko pop..deo na šta je Luna pristala. A on, do tada, branio dostojanstvo i integritet i sebi i njoj. Šteta što je toliko plitka. Mogla je biti heroina da je pokazala zube ružičastoj tv a ovako je običan gmaz. E zato je narod zgotivio Marka.

  • Rule

    15. decembar 2019 | 10:26

    Tesko da ce tako lako naci Luna novog momka koji ce da tolerise njene hirove. Marko je to radio samo zbog svojih sitnih interesa. Obilo im se o glavu lazno glumatanje samo za publiku. Nazalost i ovdje je Lepi Mica bio u pravu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA