Dragana završila sa Tomovićem: "Ja više sa njim ne želim da imam kontakt bilo kakve vrste"

- Mislim da nema potrebe da produbljujem bilo kakvu priču sa Vladimirom, jer je to meni bilo zezanje gde sam možda trebala da imam neku kočnicu - rekla je ona

  • 11

Dragana Mitar još jednom je navela da više ništa neće imati sa Vladimirom Tomovićem, s kojim je bila prisna od kada je ušla u ponovo u "Zadrugu".

- Ja sam igrala igru, jesam... U nekim stvarima sam preterala, nisu mi trebale. Zaboravila sam na spoljni svet, fokusirala sam se na rijaliti. Jedno sam pričala, drugo sam iznela, treće sam radila. Ja sam danas porazmislila o svemu. Jednostavno, ja nisam izjavljivala da sam zaljubljena. Pričam za Vladimira. Krenulo je sa njegove strane sve. Juče sam videla neku situaciju i malo sam složila kockice u svojoj glavi. Ja sa Vladimirom neću više da nastavljam ovu igricu, jer mislim da nema potrebe to više da radim. Ja sam terala neki svoj inat. Ja sam ovde uradila neke loše stvari. Mislim da nema potrebe da produbljujem bilo kakvu priču sa Vladimirom, jer je to meni bilo zezanje gde sam možda trebala da imam neku kočnicu. Ja više sa njim ne želim da imam kontakt sa njim bilo kakve vrste - rekla je Dragana, pa se dotakla Edisa Fetića:

- Ovde sam se zanela. Edis i ja ni u spoljnjem svetu nismo viđeni u takvim situacijama. Ja ni Vladimiru nisam bila devojka, niti sam se izjašnjavala da je on moj momak. Ja sam rekla da sam se ja zaigrala, kako se i on igrao ovde sa njih devet. Kada muškarci mogu da se igraju sa ženama, zašto ne bi mogli da se igraju i žene sa muškarcima. Mislim da u ovoj priči nisam trebala ni ja njemu, ni on meni. Vladimir je ovde imao svoj fudbalski tim, ja mogu samo da zabijem poslednji gol - ispričala je ona.

- Edo i ja smo mnoge gore stvari prošli napolju. Bilo je i katastrofalnijih situacija sa neke druge strane. Imamo ovde vreme da raspravimo o svemu. Sve se desilo brzinski. Imaćemo vremena da popričamo o svemu. Ja mislim da sam ja ovde jedini krivac koji je napravio haos. Sinoć sam odbila Eda jer mi je bilo neprijatno. Hoću da malo prođe sve - rekla je Dragana.

Pogledajte snimak:

Video: Zadruga Specijal: Luna zbog raskida sa Markom iskalila bes na Erminu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Max

    15. decembar 2019 | 13:43

    ‘Zaboravila na spoljasnji svet’ ‘Ako muskarci mogu da se igraju zasto ne mogu i zene’ ‘Edo i ja smo katastrofalnije stvari prosli napolju’ jaooooo! 🤦🏻‍♂️ 🤣🤣 Ja ne verujem sta cujem. Da li je realno da je ova zena toliko GLUPA??!!! Jedina devojka koja je bila jednako glupa (ali je imala vece srce) je Nadežda! Ova Dragana je dnooooo. Nema dalje!! Kao sto Marija Kulic rece - sram i blam za zenski rod!!

  • Max

    15. decembar 2019 | 17:32

    Zelim samo jos da kazem, iako je malo off topic..da se zahvaljujem novinarki telegrafa koja je adresirala Marka Djedovica u emisiji pitanje novinara, i njegovo krajnje sramno ponasanje prema jednoj zeni.. jednoj zeni koja ocigledno ima jako tezak period. Gnusno je bilo gledati jednog coveka, pre svega muskarca, a onda i profesionalca koji ipak predstavlja lice jednog jakog portala da se tako ophodi i ponasa i onda posle svega trazi opravdanje za isto. Dno! Njegovo izvinjenje nikako nije iskreno i on je covek koji bi to ponovo ucinio. U svakom slucaju jako ljudski od vas da ste to sramno ponasanje adresirali i pokusali ovog razjarenog novinara bez kodeksa staviti na njegovo mesto.

  • vaske

    15. decembar 2019 | 12:03

    Je li našla gaćice

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA