Gospodin Torta pričao prvi put o svojoj ženi u Zadruzi i otkrio u kakvim su odnosima

Edo je potom pričao o Dragani i Vladimiru

  • 12

Edis Fetić, poznatiji kao gospodin Torta, otvorio je dušu i pričao kako o Dragani Mitar i Vladimiru Tomoviću, tako i o svojoj supruzi. Novinare je interesovala zašto na njegovom Instagramu nema zajedničkih slika sa ženom, a onda je Edo objasnio.

- Instagram sam otvorio pre mesec, mesec i po dana, zato nemam slika. Mi nismo u dobrim odnosima poslednjih šest meseci. To je moj profil, mogu da stavim slike sa kim hoću. Nisam hteo (da objavim fotografije sa ženom) - rekao je Edis, koji je zatim prokomentarisao Draganine poteze, ali i samog Vladimira.

- Ja sam rekao da mi se ne sviđa to što radi, a ako želi to da radi, vrlo joj je rano za to. Rekao sam da smo prijatelji, postoje neka osećanja između nas koja su bila i napolju, ali i sad. I dalje ću biti za to da njoj ovde ne treba nikakva veza, nikakav odnos. Protiv dečka nemam ništa i njoj sam rekao da joj to ne treba. Ja sam se vrlo jasno izjasnio da sam ušao kao njena podrška i prijatelj. Šta će biti dalje, ne znam. Ali kao podrška, na meni je da je savetujem - naveo je Edo.

Video: Zadruga Specijal: Luna zbog raskida sa Markom iskalila bes na Erminu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA