Luna o detaljima raskida sa Markom: "Previše smo jedno drugo povredili da bi moglo da bude kao pre"

- Bukvalno odjednom se desilo, za dva dana - počela je Luna

Luna Đogani još jedanput je pričala o svom raskidu sa Markom Miljkovićem. Pobednica "Zadruge 2" je otvorila dušu u emisiji "Premijera Vikend Specijal", i otkrila sve detalje.

- Bukvalno odjednom se desilo, za dva dana. Ljudima nikad nije odgovaralo, ne znam šta da mislim o tim ljudima. Njemu napišu: "Luna je bila sa onim", meni isto tako. Čim smo se mi odvojili, odvojili su se i oni, jedna grupa vređa mene, druga grupa vređa njega. Mnogo puta je bio kraj, mnogo puta smo govorili da neće više biti, pa smo se mirili i uvek sam osećala u dubini duše da ćemo biti zajedno, a ovog puta ne osećam ništa -  - rekla je Luna. i dodala:

- Nismo raskinuli niti zbog nedostatka para, niti zbog nedostatka ljubavi, u našoj vezi nikad novac bio problem. Previše smo jedno drugo povredili da bi moglo da bude kao pre. Danas je bilo zvanično, videli smo se, pokupili stvari jedno od drugog i rastali se u miru. Trebalo je da provedemo dan zajedno, večerašnji nastup će biti posvećen tom kraju i mom novom početku - ispričala je ona.

Video: Zadruga Specijal: Luna zbog raskida sa Markom iskalila bes na Erminu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Yxx

    15. decembar 2019 | 16:36

    Auuh necu moci da spavam nocas

  • Uh

    15. decembar 2019 | 16:00

    I opet ti , opet patetika , ma ne brini , bakutaneri ce i dalje slati lovu , kmeeeee , sad su ti i na nastupe krenule , pazi dok otvaras usta da ti ne uleti koja proteza , kmeeeeeeee

  • Sonja

    15. decembar 2019 | 20:22

    Zna ona vrlo dobro zasto nisu zajedno i da je ona uzrok svega sto je predhodilo raskidu.Samo bez patetike molim 😉

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA