Dragana će napraviti haos! Maja imala aferu sa "Gospodinom tortom", a glumi joj prijateljicu

- Ona je želela da po svaku cenu namami Eda i da ga smuva, pridobije samo za sebe, te da ga rastavi od Dragane - rekao je dobro obavešten izvor

  • 2

Maja Marinković navodno je imala seks sa Edisom Fetićem, inače dečkom svoje drugarice Dragane Mitar, što Marinkovićeva od Dragane vešto krije.

Marinkoviećeva je Edisu slala poruke, a na prvi korak se odlučila što je Edo u dobroj novčanoj situaciji. Maja i Edis zbližili su se nakon provedene noći na jednom prestoničkom splavu.

- Maja stalno ističe kako je njen otac imućan i kako ona ne mora da radi niti da traži sponzore, ali realnost je nešto drugačija. Ona je iz priče s njenom velikom drugaricom Draganom Mitar saznala da je Edo opasan baja i da je lak na novčaniku, te da je platio njenu pesmu i spot. Kako je i sama planirala da snimi singl, a nije imala para za to, Maja je skovala pakleni plan. Ona je želela da po svaku cenu namami Eda i da ga smuva, pridobije samo za sebe, te da ga rastavi od Dragane. Krenulo je muvanje preko poruka, prvo lagano, a onda agresivno - rekao je dobro obavešten izvor.

Edo Fetić, Dragana Mitar Edis Fetić, Dragana Mitar, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- "Ostavi taj mali napičak, ja sam ribetina i za nju sam klasa. Ja nemam dete, sveža sam i poželjna. Ona ima repove, ima lude muškarce iza sebe. Šta će ti problemi, Edo", pisala je Maja, sve vreme pokopavajući prijateljicu Draganu - tvrdi izvor.

Maja i Edis su nakon noćnog provoda završili u njenom stanu, a rano ujutru Fetić je glavom bez obzira pobegao iz stana Marinkovićeve.

- Edo, kao isvaki muškarac, nije odoleo nečemu što se nudi samo od sebe, pa je pao na Majine provokacije i napade. Dogovorili su se da izađu zajedno na jedan splav, ali tako da niko ne vidi da su došli skupa. Prvo je došao on, a onda i ona. Cele večeri su pili, smejali se i flertovali naočigled prisutnih. Maja je pijanog Edu smuvala začas. Pozvala je taksi i otišli su u njen stan. Uzavrele strasti su se razbuktale kao nikada do tada. Imali su seks do sledećeg dana u podne. Haos su napravili od stana - objasnjava izvor.

Maja Marinković Maja Marinković, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- Kada je došao sebi, Edo je uhvatio maglu, a Maja ostala da jadikuje jer nije odigrala kako treba. Pisala mu je i posle toga, ali on joj je rekao da ga ostavi na miru i da je to bila samo seks-avantura, te da voli Draganu i da mu je stalo do nje. Maja je odlepila, osetila se jeftino, jadno i zaklela se da će mu se kad-tad osvetiti. Ona za sada ćuti, druži se sa Draganom kao da ništa nije bilo, glumi joj drugaricu. Pitanje je šta smera jer je ona vrlo opasna žena - dodao je izvor.

Kako Dragana ne zna za aferu Maje i Edisa izvor tvrdi da bi ona napravila potpuni haos kada bi saznala.

- lako deluje kao mirna, fina i staložena, Dragana ume i te kako da plane. Posebno kada joj neko dira muškarca. Maja će biti patosirana ako ona sazna da joj je radila iza leđa. Počupaće joj ono malo kose sa glave - zaključio je izvor.

Video: Gospodin Torta javno ozvaničio vezu sa Draganom Mitar

(Telegraf.rs/Rijaliti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hm

    24. decembar 2019 | 21:06

    Kako neki muskarci nemaju samopostovanje bitno da ga umoce u bilo ciju fuj bre

  • Jelena

    24. decembar 2019 | 19:53

    Koliko je izvor dobro obavešten, prvo navodi da je rano ujutru pobegao iz stana a onda kaže da su imali sex do popodne...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA