Marija joj je na to davala još 200 evra! Miljana Kulić otkrila koliko zarađuje Željkova dadilja

Miljani nije jasno zašto je dadilja dala otkaz, jer, kako tvrdi, bila je odlično plaćena

  • 4

Miljana Kulić u Zadruzi boravi sa jednogodišnjim sinom Željkom kojeg je dobila sa Ivanom Marinkovićem, a kako bi se potpuno posvetila rijalitiju njegovo čuvanje povereno je dadilji koja za taj posao, prema rečima Kulićeve, dobija ogroman novac na mesečnom nivou.

Kao što je javnost upoznata, dadilje su se često menjale, a poslednja u nizu nedavno je dala otkaz, iako Miljana tvrdi da je bila dobro plaćena.

Miljana ovako nešto ne može da shvati pa je ispričala Zorici Marković kako je dadilja dobijala čak 900 evra mesečno, a da ju je Željkova baka Marija, takođe učesnica rijalitija, dodatno častila sa 200 evra.

Miljana Kulic Miljana Kulić sa sinom Željkom, Foto: Instagram

Miljana nije mogla da shvati zbog čega je dadilja dala otkaz, iako ovo nije prvi put da žene koje čuvaju njeno dete odustaju od ovog posla.

Podsetimo, Marija i Miljana često su imale sukob sa ženama koje su obavljale posao dadilje, a jednu od poslednjih su čak lično i izbacile.

Video: Marija i Miljana izbacile dadilju iz Zadruge!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Laza Lazarević

    26. decembar 2019 | 14:55

    Trpeti ludosti Miljane i Marije ne može biti plaćeno ni kojim parama!

  • Sanja

    26. decembar 2019 | 14:00

    Dadilja nije rob!! Ja za tebe ne bi radila da mi platis €9000 mesecno!! Znate li vi kakve poslove pojedine dadilje imaju na zapadu, kada im se posreci pa upadnu u normalnu i dobru familiju koji ju postuju upravo zato sto se brine i stara o onome sto bi trebalo da im je najbitnije-a to su njihova deca!!! ovo pricam iz iskustva.. Ove drske alapace - bez komentara!!

  • Jelka

    26. decembar 2019 | 15:40

    Pošalji ludog u vojsku, sedi kući i kukaj

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA