"Ja sam kriva": Dalila priznala Dejanu da se pogrešno postavila prema Kariću

- Jesam ja pogrešila u tom ponašanju jer je to meni bila sprdnja - rekla je Dalila

  • 6

Dalila Dragojević i Stefan Karić ovonedeljni su potrči, a svoju suprugu u izolaciji posetio je Dejan Dragojević. Nakon prebacivanja stvari, bračni par Dragojević je izašao napolje i popričao. Glavna tema bio je odnos Dalile i Stefana.

Dragojevićeva je navela da pogrešila kako se postavila prema Kariću.

- Ja sam kriva i to je to. Neka ostane tako. Spasiš se komentarisanja tako što staviš tačku. Ja ne bih znala da to tako izgleda da mi ti to nisi rekao, ali to je sprdnja - rekla je Dalila.

- Mi nikad nismo nikoga ogovarali. Meni je bitno da vidim ko će da se zauzme za nas. Iz svake situacije možeš da vidiš koliko je Mića kontradiktoran. Komentarisali su nas i ranije - rekao je Dejan.

- Najnormalnije mišljenje je imao Stefan Milošević i Gavrić, ali ni to. Nisam ja došla ovde da dokazujem svoju ljubav. Ako mi ne možemo da budemo ponos što smo zajedno u rijalitiju i nakon rijalitija. Pa ja se ne mogu na silu svađati sa tobom. Sve vreme je bila sprdnja, ali znam kako to drugima izgleda. Jesam ja pogrešila u tom ponašanju jer je to meni bila sprdnja. Uvek smo se tako zezali i sprdali - rekla je Dalila.

Video: Zadruga Specijal: Da li su zaista Tomović i Mensur u sukobu?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • xy

    31. decembar 2019 | 10:03

    trebo tomovic da baci sinoc neku kosku...kolko mi drago sto dalila mora u izilaciju sa karicem...sad treba na dejana da se krene ostro!!!

  • Dragan

    31. decembar 2019 | 10:55

    Kanalizacija

  • lka

    31. decembar 2019 | 12:57

    Ova Dalila i nije nizasta drugo vec je za stalnu Izolaciju .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA