"Radili su mi svašta...": Vladimir Tomović se oglasio prvi put nakon diskvalifikacije iz Zadruge

- Izmrcvaren sam, umoran, ni na šta ne ličim - rekao je Tomović

  • 35

Nakon što je diskvalifikovan iz Zadruge, Vladimir Tomović danas se obratio svojim pratiocima na Instagramu, iz stana svojih prijatelja u Beogradu. 

Tomović je istakao da ga je zbog svoje porodice sramota da priča o rijalitiju.

- Ne znam ni šta bih vam rekao, o rijalitiju neću da pričam. O tome me je sramota da pričam. I zbog sebe i zbog porodice, prijatelja, ljudi koji me vole... Izmrcvaren sam, umoran, ni na šta ne ličim. Hoću samo da vam čestitam praznike koji su bili i koji dolaze, Božić i pravoslavnu Novu godinu. Nije sve sivo u mom životu, kod prijatelja sam u Beogradu, mojih najboljih - kaže Vladimir.

Vladimir Tomović, Dalila Dragojević

Vladimir Tomović, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Tomović je rekao da je dozvolio da ga u rijalitiju vređaju i rade mu svašta.

- Evo, javio se neki junak, kaže mi "pi*ko mala". Nećete od mene doživeti da se svađam sa vama preko Instagrama i da se vređamo. To mi je bezveze, jer jednostavno treba da budete u nekim uslovima, na nekom mestu, da dozvolite da vas vređaju i rade svašta kao što sam ja dozvolio... I onda budite junaci, a ne ovako da mi pišeš da sam jadnik ili šta već... To je malo smešno! Najlakše je oči u oči i da mi onda kažeš to, pa da porazgovaramo. Ali, nema veze, to govori o vama - objasnio je Vladimir.

Vladimir Tomović, Mina Vrbaški, Isidora

Tomović sa devojkom u Zadrzi, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Tomović kaže da mu je njegova devojka Isidora pokazala da je u životu najbitnije oprostiti.

- Isidora je u svemu ovome ispala fer i dobar čovek, mnogo bolji od mene. Pokazala mi je da je u životu najbitniji oprost. Ona je posle izlaska iz rijalitija mogla odmah da se vrati kao učesnik, ali je odbila ponudu produkcije - zaključio je Vladimir.

(Telegarf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA