Zadrugari saznali da je Slobi umro tata i izjavili mu saučešće

Sloba je uoči dočeka 2020. godine doživeo porodičnu tragediju

  • 18

Slobodanu Radanoviću je 31. decembra preminuo otac Duško Radanović, a ova nemila vest stigla je i do učesnika Zadruge, koji su pevaču i nekadašnjem zadrugaru danas izrazili saučešće.

- Čuo sam šta se desilo, ja moram da izjavim saučešće porodici Slobe Radanovića. Da znaš, brate, uz tebe smo svi ovde... Eto, ljubi te brat i izdrži - poručio je Bora Santana obraćajući se Slobi.

- Čuli smo da je Slobi umro otac. Evo, ja mu izjavljujem saučešće u ime svih. Izdrži, brate, i znaj da te volim - dodao je još čim su zadrugari počeli međusobno da komentarišu ono što se dogodilo.

Slobodan Radanović, Dušan Duško Radanović Slobin tata preminuo je iznenada 31. decembra/Printskrin: Instagram/slobaradanovic

- Svi se pridružujemo - dodali su zadrugari.

Podsetimo, iako utučen porodičnom tragedijom koja mu se dogodila, Sloba je održao novogodišnji nastup u noći dočeka 2020. godine, na kojem je tada poručio da peva za svog oca. Duško Radanović sahranjen je 2. januara u Zrenjaninu.

Pogledajte snimak na kojem zadrugari izjavljuju Slobi saučešće:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Suzana

    3. januar 2020 | 18:33

    A jesu li saznali da je pevao i slavio dok mu se otac jos nije ni ohladio?!

  • Rule

    3. januar 2020 | 22:12

    Nije oca ni sahranio a pjevao i zabavljao goste za N. godinu. Kajace se grdno. Jednom ti roditelji umiru.

  • Maca

    3. januar 2020 | 22:42

    A jesu li saznali da je u vezi sa ženom tj. sponzorušom 6g. starijom koja ima dvoje dece. Zbog nje nije smeo da izgovori ime svoje bivše žene kad su joj slali fanovi poklone, a ona će se celog života vidjati sa mužem zbog dece. Jadničak!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA