"Hajmo odavde, samo ti i ja": Ana Korać namamila Edisa Fetića i sa njim provela ludu noć?

- Ana je odmah bacila oko na markantnog, dobro obučenog Novopazarca. Flertovala je i skidala ga pogledom, a on nije znao gde se nalazi - rekao je izvor

  • 9

Edis Fetić Edo pre nekoliko meseci navodno je imao aferu, na jedno veče, sa sadašnjom cimerkom Anom Korać.

Fetić i Koraćeva trenutno zajedno borave u Zadruzi 3, a njihovo poznastvo datira još od letos, kada ih je upoznao jedan zajednički prijatelj na jednom prestoničkom splavu.

- Koraćeva napolju stalno potencira kako je u ludoj ljubavi sa Davidom Dragojevićem i kako je on čovek njenog života, ali nikada nikome nije spomenula da je imala aferu u periodu kada su njih dvoje imali malu svađu, pa se nisu viđali nekoliko dana - započeo je izvor.

Ana Korać Ana Korać u provodu, Foto: Instagram/ana_korac

- Ana je na poziv prijatelja posle dužeg vremena izašla u jedan popularni klub. Sve se odvijalo pre nekoliko meseci. Skockala se i izašla kao da nikada pre nije bila u izlasku. U tom društvu, u koje je pozvana igrom slučaja, bio je i Edis, pa je zajedničkim prijateljima bilo interesantno da ih spoje. Ana je odmah bacila oko na markantnog, dobro obučenog Novopazarca. Flertovala je i skidala ga pogledom, a on nije znao gde se nalazi. Znao je Anu sa TV-a, ali uživo mu je bila još lepša i privlačnija. Kada ga je uhvatio alkohol, i on je odgovorio na flert -  objasnio je izvor.

Oni su zatim zajedno napustili prestonički klub i uputili se u iznajmljeni apartman gde su navodno proveli burnu noć.

Dragana Mitar, Edo Fetić Edis Edis Fetić Edo, Printskrin: TV Pink

- Koraćeva je sve radila pametno, da niko ne provali da su se njih dvoje zagledali jedno u drugo. Namamila je Edu da krene za njom u toalet, a onda muje rekla da ga želi. "Ajmo odavde, samo ti i ja. Jasno je da me gledaš cele noći. Ne trudi se da sakriješ", rekla mu je ona. Društvo nije ni primetilo da su oboje nestali. Otišli su u iznajmljeni apartman, gde su imali se*s cele noći. Haos su napravili jer je hemija među njima bila nenormalna. Nakon žestokog seksa dogovorili su se da nikome ne pričaju šta se desilo i da nastave kao da ništa nije bilo - ispričao je izvor Srpski Telegraf.

Video: Zadruga Specijal: Nedelja poljubaca u Zadruzi, nekima se nismo nadali

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA