Edo progovorio o ženi Zilhi: "Ako posle svega ne bih poštovao to, bio bih najveće..."

Sa Zilhom ima troje dece, pa su ga mnogi osudili zbog veze sa Draganom Mitar

  • 7

Među pitanjima gledalaca upućenim pojedinim zadrugarima, našlo se i ono upućeno Edisu Fetiću Edu, tačnije "Gospodinu torti", a ticalo se njegove bivše supruge Zilhe sa kojom ima troje dece.

Edo je ranije u Zadruzi rekao kako mu je Zilha žena "samo na papiru", a sada uživa u vezi sa Draganom Mitar. Međutim, gledaoci ništa ne praštaju i ne zaboravljaju, pa je za njega stiglo sledeće pitanje.

- Kako za ženu koja ti je rodila troje dece kažeš da ti nije ništa i da vas veže samo papir? Zašto si se onda zacrveneo kad si čuo da napolju postoji možda druga priča? - pročitao je pitanje Milan Milošević.

Edis Edo Fetić, žena Zilha Edis sa suprugom Zilhom/Printskrin: Instagram/zzilhaaa

- Moguće da sam se od reflektora zacrveneo. Ja sam rekao za tu ženu da je gospođa i da ću je uvek ceniti i poštovati kao majku moje dece. I uvek kažem i iza toga stojim, i bio bih najveće go*vno ako posle svega ne bih poštovao to što je ona i kako je - rekao je Edis.

Pogledajte snimak u vrhu teksta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MK

    17. januar 2020 | 08:53

    Ostaviti ženu koja mu je rodila troje dece zbog jedne sponzoruše je dno dna, još se javno ljubakaju, ipak je ona još uvek zakonita žena, dno dna.

  • Mićko

    16. januar 2020 | 22:40

    Deeceee !

  • Deska

    17. januar 2020 | 13:19

    Jadan li si ti zbog koga zrtvujes porodicu! Jado jadni i da ne kazem sta jos...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA