Zorica Marković: Edo je i ljubavnicu Draganu varao, bio je u šemi sa Katarinom Živković!

Pevačica razotkrila Edovu šemu sa poznatom pevačicom

  • 12

Zorica Marković otkrila je da je Edis Fetić varao i svoju ljubavnicu Draganu Mitar, jer je navodno bio u šemi sa pevačicom Katarinom Živković.

Zorica je otkrila da Eda poznaje iz kafane, rekla je i od kada su on i Dragana u šemi, a onda ih je uporedila sa Kijom i Slobom.

- Počeo da vršlja po beogradskim splavovima. Oni su mene zvali na rođendan kad je bio Jocin, nisam imala potrebu, jer to nije bilo prijateljstvo, a i nisam mogla da idem jer su mi kod kuće bili majstori. Otkad je izašla iz Zadruge, oni su zajedno. On je večito pravio sr*nja! Razvlačio je godinu i po dana. Ja mrzim takve mehure. Ista priča kao Kija i Sloba - ispričala je pevačica.

Dragana Mitar, Edis Fetić Edo Torta ( NE DIRATI) Dragana Mitar i Edis Fetić, Foto: Nikola Tomić

Markovićeva je zatim otkrila i zašto je Dragana bila toliko prisna sa Tomovićem, odnosno da je sve to bio razlog za nju osvetu.

- Ona je urbana žena, lepa brate, u p*čku materinu! Gledam ovaj ćuti, oni su tog mentaliteta, ja sam gledala i scene sa Tomovićem, to ne možeš da zamisliš, koja je to strast, drpanje, šta su u izolaciji radili i on mrtav hladan kaže da je to okej, a on ušao zbog nje. Ona se njemu sveti za Katarinu Živković - otkrila je Zorica.

Inače, kada je Katarina pravila promociju pesme "Klan", Edo je bio prisutan.

Video: Zorica i Mića raskrinkali Suzanu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • im

    17. januar 2020 | 10:57

    Katarina voli lovu i mocne muskarce a ovaj nisam sigurna da ima cim je u Zadruzi. Verujem da se motao oko estrdnih likova. A ova ceka nekog baju koji ima za zivot na visokoj nozi.

  • Hana

    17. januar 2020 | 11:04

    Tužno i bolesno šta žena u tim godinama sebi dozvoljava baveći se tuđim životima a zaboravila na svoje brljotine iz mladosti

  • Rule

    17. januar 2020 | 11:17

    Edo je varao i sada vara svoju zenu. On ne vara ljubavnicu. Sta ce reci Katarina ostaje da vidimo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA